İstanbul çok güzel, parası olana...

Oyle. Ben yaşamıyorum, her sene 2-3 ay kız arkadaşımı gormeye gidiyorum sadece. Pahalı bir sehir, özellikle Anadolu yakasının bilinen yerleri.

5. Sınıfı İstanbul'da okumuştum, kalabaligi rahatsız edici bir sehir. Bazı semtleri harbi cok kotu, İstanbul burası mi diyor insan. Gittiğimde uzun sure kalıyorum, guzel semtlerde takılıyorum hep. Pahalı olmasa bir de...

@DarthGorsoy, gezdiğiniz Kadıköy civarı ekstra pahalı...

Evet, Moda'da bir berber keşfetmiştim ve 2021-2024 arasi hep orada kestirdim. Zaten 5 ayda bir falan sac kestirirdim, artık kız arkadaşıma kestiriyorum saçlarımı oyle pahalandı :D Kadıköy'ü cok seviyorum aslında para harcamaya gerek olmadan sahilde falan rahatça oturabiliyorsun. Özellikle Maltepe sahili tam öğrenci mekanı. Beltur'un fiyatları iyi, Avrupa'dan uzak ve arkadaşlarla oturmak icin cok guzel, epey büyük yeşil alanı.

Kadıköy ve Maltepe icin ulaşım da kolay aslinda, M4 ve Marmaray bayagi yakin. Fiyatlar yine iyi denebilir, dolmuştan nefret ediyorum ayrıca.

Dışarıda kahve icmek disinda pek para harcayan birisi degilim, şahsen sahil ve yeşil alanlarda oturmayı daha cok tercih ediyorum.

Çok güzel bir video her detayıyla...

Guzel yorumun icin teşekkürler :)

Yaklaşık 1.5 sene önce 1080p olarak, arkadaslar arasında paylasirim diye çektiğim bir videoydu :) simdi baktim da, sabitleme ve gece performansı falan harbi iyi he :cool:

Güzel video olmuş, yengeye selamlar.
Bu arada İstanbul'da gezilecekse Cağaloğlu taraflarını gezmenizi öneririm, gerçekten çok güzel yerler.

Arkadaki muzik daha kisik veya hiç olmasaydi seyir zevki daha yuksek olurdu hocam, onun disinda gerek goruntu kalitesi gerek de icerik olarak guzel.

Bakinca muzik biraz sesli olmus evet. Eski ve kisa bir video, simdi çekecek olsam ozenirdim muhtemelen hocam. Teşekkür ederim :)

Güzel video olmuş, yengeye selamlar.
Bu arada İstanbul'da gezilecekse Cağaloğlu taraflarını gezmenizi öneririm, gerçekten çok güzel yerler.

Teşekkürler hocam. Aslında gezmedik yer kalmadı ama daha uzun, daha özenli bir vlog çekecek olursam oraları da dahil ederim belki.