eğer hayalin kafamda canlanan gibi bir şeyse maalesef yok bildiğim kadarıyla. En yakın deneyimler, bigchefs teras, kadıköy iskeledeki kütüphanenin kafesi, ve moda 2 üzerindeki yoldaki çay evleri/kafeler. Ama hiçbiri tam isteğiniz değil sanırım.

Eğer hayalin kafamda canlanan gibi bir şeyse maalesef yok bildiğim kadarıyla. En yakın deneyimler, bigchefs teras, Kadıköy iskeledeki kütüphanenin kafesi, ve moda 2 üzerindeki yoldaki çay evleri/kafeler. Ama hiçbiri tam isteğiniz değil sanırım.

Hocam o zaman denizi boş verin. Güzel datelik bir kafe önerir misiniz?

Kadıköyde işinin hakkını veren ve severek gittiğim sahiden çok mekan var. aşağıdan cevaplayıp birazcık daha kafandakini aktarabilirsen aklımda ilk canlanan 2-3 mekanı yazayım.

Aktivite: Tatlı/Yemek/Kahve/Alkol
Kalabalıklık: Sessiz/Orta seviye/Yoğun
Konsept: Salaş/Cosy/Lüks

Tercih edilen tüketim ürünü: (pastaişidir, güzel bir kahvedir, iyi bir çikolatalı tatlıdır vs vs)

Kadıköyde işinin hakkını veren ve severek gittiğim sahiden çok mekan var. aşağıdan cevaplayıp birazcık daha kafandakini aktarabilirsen aklımda ilk canlanan 2-3 mekanı yazayım.

Aktivite: Tatlı/Yemek/Kahve/Alkol
Kalabalıklık: Sessiz/Orta seviye/Yoğun
Konsept: Salaş/Cosy/Lüks

Tercih edilen tüketim ürünü: (pastaişidir, güzel bir kahvedir, iyi bir çikolatalı tatlıdır vs vs)
Hocam kahve içmeyi düşünüyoruz.
Orta seviye kalabalık olsa güzel olur.
Cosy bir konsept olsun.

Aradığınız mekanlar üstteki arkadaşımızın önerdiği gibi yeldeğirmeni taraflarında gözünüze kestirdiğiniz herhangi bir kafeye girebilirsiniz. Yeldeğirmeninde gerçekten kafeler yemek mekanları vs birbirine çok yakın olduğu için civardan çıkmanıza da gerek kalmaz fikir değiştirmek adına. Öneriler:

Books n Coffee : Kitlesi güzel, Ambiyans iyi ama tchibo ayarında bir cosylik yok, gittiğinz saate göre orta doluluktan daha çok olabilir.
Albero Della Vita: Küçük bir mekan, daha sakin, güzel ambiyans, hoşunuza giderse aynı yerde güzelce yemek de yiyebilirsiniz.

Yok yeldeğirmeni tarafına çıkmayalım kadıköy moda taraflarında olalım derseniz:

HODL: tatlı ve kahve.
Doctrine: Kalabalık, kahve, ambiyans normal bir date mekanı.

Bonus:
Oyun Atölyesi: Başladı mı bilmiyorum ama kışın sıcak çikolataları çok güzel, kendilerine ait bir bahçe. aşağıda da tiyatro var.