Arkadaşımla rahat rahat oturabileceğim, sakin bir yer önerebilir misiniz? Klasik tarz bir yer olursa güzel olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Cafe Bülent: Rahat bir ortam sunan bu kafe, klasik Türk kahvesi ve çaylarıyla ünlüdür. Tarihi bir atmosferde keyifli vakit geçirebilirsiniz.Arkadaşımla rahat rahat oturabileceğim, sakin bir yer önerebilir misiniz? Klasik tarz bir yer olursa güzel olur.
- Mendel’s Café: Sakin bir atmosferde oturmak için harika bir seçenek. Retro tasarımı ve klasik tatlarıyla dikkat çekiyor.
- Rüya Kafe: Şirin, klasik bir kafe arayışındaysanız burada hem kahvaltı hem de atıştırmalıklar bulabilirsiniz. Sakin bir ortam sunar.
- Bebek Kahve: Boğaz manzarası eşliğinde, tarihi bir kafe deneyimi yaşamak isteyenler için idealdir. Genelde kalabalık olmasına rağmen, arka alanlarının huzurlu bir atmosferi vardır.
Bu mekanları göz önünde bulundurarak, keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.
DefenderNinja
Yetkin
Arkadaşımla rahat rahat oturabileceğim, sakin bir yer önerebilir misiniz? Klasik tarz bir yer olursa güzel olur.
Hocam bir aralar gitmiştim iyi.
Burayı biliyorum lakin 12'den sonra kapatıyor. Ben biraz daha geç saatlere kadar takılabileceğimiz bir yerler arıyorum.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-