Kadın Cinayetlerinin Sonu Gelmiyor: Boşanma Aşamasında Olduğu Eşi Tarafından Katledildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 863
  • Etiketler Etiketler
    gelmiyor kadın
2011-12 arasi artis bana her seyi acikliyor. Sozlesmenin imzalanmadigi 2010 yilindan daha fazla cinayet islenmis sozlesmenin yururlukte oldugu 2012'de.

2011-12 arasi artis bana her seyi acikliyor. Sozlesmenin imzalanmadigi 2010 yilindan daha fazla cinayet islenmis sozlesmenin yururlukte oldugu 2012'de.
2011-12 arası artış konuşulanların sadece göstermelik olduğunu anlatıyor yani söylenilenler sadece lafta kaldığı için aynı tas aynı hamam, sonuçta anayasaya bile uymayan bir hükümet var başta.

Ayrıca artış, iyi hal indirimi gibi saçma sapan hukuki usülsüzlükler bir tarafa, sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel bozulmadan kaynaklı.
Anlayacağınız üzere yine hükümetin hatası.

Ek bilgi: İstanbul Sözleşmesi, 2014'te yürürlüğe girmiştir.

Ben de aynisini soyluyorum zaten dostum. Uygulamada sorun olunca hukuken olmasi veya olmamasi onemli degil. Istanbul Sozlesmesi'nden daha derin bir sorun var.

İfadeler: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…