Her ilde aynı mı bilmiyorum. İstanbul Bahçelievler'de 3 ay önce 900 TL idi saç kesimi. Belki 1200 civarına çıkmış olabilir. Çünkü bazı kuaförler 1200TL civarına çıkmış.

Her ilde aynı mı bilmiyorum. İstanbul Bahçelievler'de 3 ay önce 900 TL idi saç kesimi. Belki 1200 civarına çıkmış olabilir. Çünkü bazı kuaförler 1200TL civarına çıkmış.

WhatsApp'tan yazarsanız size atıyorlar fiyat listesini.

Artsın hocam iyi bir yere yapmak istiyorum saçımı boyatacaktım da. Teşekkür ederim.
Mantıklı. Bende saçımı 3-4 ayda bir kesiyorum. Kesmişken düzgün bir yere gitmek istediğimden oraya gidiyorum bazen. Oturduğum yerdeki berberler berbat. Benim nasıl bir şey istediğimden çok onlar nasıl istiyorlarsa öyle kesiyorlar. :D

3 ay önceki fiyatlar buydu:
1BA7AE8C-0A96-4DDD-9CDB-7A8E0B3329C4.webp

Mantıklı. Bende saçımı 3-4 ayda bir kesiyorum. Kesmişken düzgün bir yere gitmek istediğimden oraya gidiyorum bazen. Oturduğum yerdeki berberler berbat. Benim nasıl bir şey istediğimden çok onlar nasıl istiyorlarsa öyle kesiyorlar. :D

3 ay önceki fiyatlar buydu:
Eki Görüntüle 189566
Aynı şekilde bizim burda da böyle genel olarak. Anadolu şehrindeyim. Uzun saçlıyım bu arada kadın kuaförüne gitsem olur mu acaba :D. Teşekkür ederim hocam fiyat listesi için.

Ucuzmuş bu arada boyama ama muhtemelen şuan 2000 olmuştur.