Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Dome keeper, beat cop, plateup! Ve Katana Zero benim oynadıklarım.
Plateup! Daha çok stres yaptırıyor hocam ya. Tek başına kesinlikle gitmeyecek bir oyun.
Yemeği ocağa koy, yemek ocaktayken müşteriden sipariş al, ona göre ısıt, getir önüne koy, giden müşterinin tabağını yıkarken içeriye giren müşterileri izle, git ocağa yemek koy, sipariş al diye döngüye giriyor oyun. Anlatırken yoruldum..
- Makaleler
- 8
Hocam otomasyona oynayarak ve çok adımlı olmayacak yemekler seçerek gayet chill oynanabiliyor. Sadece kahve servis ederek oyunu bitirdim. Seçtiğin kartlara göre eziyet çekmeyi isteyip istemediğini oyuncu belirliyor aslında.Plateup! Daha çok stres yaptırıyor hocam ya. Tek başına kesinlikle gitmeyecek bir oyun.
Yemeği ocağa koy, yemek ocaktayken müşteriden sipariş al, ona göre ısıt, getir önüne koy, giden müşterinin tabağını yıkarken içeriye giren müşterileri izle, git ocağa yemek koy, sipariş al diye döngüye giriyor oyun. Anlatırken yoruldum..
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam otomasyona oynayarak ve çok adımlı olmayacak yemekler seçerek gayet chill oynanabiliyor. Sadece kahve servis ederek oyunu bitirdim. Seçtiğin kartlara göre eziyet çekmeyi isteyip istemediğini oyuncu belirliyor aslında.
Keşke biftek seçmeden önce bilseydim bunları..
AnkiDaster
Uzman
2D oyunları çok sevmiyorum ama denerim daha çok hikayeli oyunları seviyorum klasik olacak ama TLOU gibi.
Life is Strange 2 bakmadıysanız kesinlikle bakın.
LoL başlama. Baştan uyarı.
- Makaleler
- 9
Project Zomboid.
wallywestr
Uzman
Öğrenmesi çok zahmetli sanki o oyunu
SpeedBeast34
Üstün
Platform fark etmez. Şu aralar dertlerin arasında boğuldum. Var mı önerebileceğiniz oyunlar?
Stardew Valley,
Slime Rancher 2,
Journey. Diyorum tavsiye olarak.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-