Kafanın sağ üst çaprazı neden ağrır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zerotwo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 878

zerotwo

Uzman
Dün öğlen saatlerinde dışarıdan eve gelirken bir anda olmaya başladı ve her 30 saniyede sanki bir arı dikenini kafamın sağ üst çaprazına sokup çıkarıyor gibi hissediyorum. Tam bir arı sokmasıda değil sanki bir şey kafama da vuruyor gibi hissediyorum anlamadım nasıl bir his olduğunu. Dün gece yatarken de sürekli oluyordu fakat sabaha bir şey kalmaz deyip yatmıştım ama değişen bir şey olmadı hatta şiddeti arttı bile diyebilirim. Doktor randevusu aldım ama 5 gün sonraya. Bu ağrının sebebi nedir bilen falan var mı ya da yaşayan? Hiçbir şeye odaklanamıyorum sürekli ağrıdığı için.

Fotoğrafta işaretlediğim kısım ağrıyor direk.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sabahta şiddeti arttıysa kesinlikle doktora gidin buradan teşhis konulmaz ama beyin tümörüde olabilir ufak bir baş ağrısı da. Gözlerinizde ağrıyorsa şu an bir salgın çeşidinden kaynaklanıyor eczaneden ağrı kesici alın, teknolojik cihazlardan birkaç saat uzak durun ve gözünüzü göz bandı veya yazma ile bağlayıp dinlendirin.

Gözde herhangi bir problem yok sadece kafada var.

Bende de sağ bölgede ağrı var. Nöroloji bölümüne gittiğimde tansiyon hastası olduğumu söylemişlerdi.
Gidip kontrol ettirin.

Bende de sağ bölgede ağrı var. Nöroloji bölümüne gittiğimde tansiyon hastası olduğumu söylemişlerdi.
Gidip kontrol ettirin.
İnternetten her okuduğuma inanmam ama bu altını çizdiklerim sık sık oluyor özellikle kulak çınlaması son 1 haftadır arttı bende. İdrar sıklığı kilodan olabilir biraz kiloluyum ve kalp ritminde değişim çok az oluyor ama arada bir oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…