Çok yağlı şeyler mi yedin bugün? Ben çok yağlı bir şeyler yiyince oluyordu. Basınçtan da olabilir. Kulağına su kaçmış da olabilir. Basınçtansa ve esneyince geçmiyorsa şunu deneyebilirsin: Ağzın kapalı ellerinle de burnunu kapat. Nefes alıp verir gibi yap birkaç kere abartmadan. Basınç dengelensin.
Detaylar
Kim cevapladı?Olabilir. Mideden yukarı vuruyor sonuçta. Her şeyin fazlası zarar.Yağlı şeyler yemedim, ancak her gün gazlı içecek içiyorum. Gazlı içecekler de sebep olabilir mi? Kulağa su kaçırmamaya dikkat ediyorum.
2 haftadır çektiğim problem. Salgın olduğu söyleniyor ama cipro gibi güçlü bir antibiyotik ve birkaç ilaç bile daha geçirmedi benimkini henüz. Henüz tek belirti almışken sabah da devam ederse doktora görünmenizde fayda var. Gazlı ve yağlı içeceklerin kulağı zerre etkileyeceğini sanmıyorum.
murim
Uzman
Yaklaşık 7-8 yıldır sürekli bir çınlama sesi var bende alıştım artık takmıyorum. Kulak burun boğaz doktoruna git büyük ihtimalle temizleyecek o sırada geçti geçti geçmedi alışmaya çalış. Kulak çınlaması olayının tedavisi yok gibi bir olay.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-