26846

Çalışkan
Telefonunuzdan şarkı açın ve sesi 5-6 tık açıp, sağ sol kulağınıza dayasanıza.
Böyle bende sağ kulaktan acayip cızırtı geliyor sol kulağımda yok.
Normalde de sağ kulakta dolgunluk hissi var.
Tek bende mi var? Belki sizde de vardır (umarım vardır) bir deneyin.

Tarif ettiğiniz şey Tinnitus'a benziyor. Çok fazla sebebi olabilir, ne kadardır böyle bilmiyorum ama kulağınızda dolgunluk hissi belki iç kulak iltihabı ile ilgili olabilir. En kısa sürede bir KBB uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.

Tarif ettiğiniz şey Tinnitus'a benziyor. Çok fazla sebebi olabilir, ne kadardır böyle bilmiyorum ama kulağınızda dolgunluk hissi belki iç kulak iltihabı ile ilgili olabilir. En kısa sürede bir kbb uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.

Biraz daha detay verme gereği hissettim.
Günlük hayatta çok fazla kulaklık takıyorum geçen hafta farklı olarak sağ kulağım ağrımaya başladı kulaklık takarken. Çıkarttığımda geçiyordu veya üstüne yattığımda ağrı yoktu ama kulaklık taktığıöda yine ağrımaya başlıyordu. Bu bir de kafa üstü kulaklıkla oluyor anlam veremiyorum.
Geçen sene de aynı şeyi kulak içi takarken yaşadım ama kulak zarım yırtıldı sandım içine parmağımla dokununca veya kulak içi taktığımda çok kötü ağrıyordu çıkartınca ağrı geçiyordu üstüne yatabiliyordum 1 2 haftada kendi kendine geçti.
Ya da geçmemişti.

Biraz daha detay verme gereği hissettim.
Günlük hayatta çok fazla kulaklık takıyorum geçen hafta farklı olarak sağ kulağım ağrımaya başladı kulaklık takarken. Çıkarttığımda geçiyordu veya üstüne yattığımda ağrı yoktu ama kulaklık taktığıöda yine ağrımaya başlıyordu. Bu bir de kafa üstü kulaklıkla oluyor anlam veremiyorum.
Geçen sene de aynı şeyi kulak içi takarken yaşadım ama kulak zarım yırtıldı sandım içine parmağımla dokununca veya kulak içi taktığımda çok kötü ağrıyordu çıkartınca ağrı geçiyordu üstüne yatabiliyordum 1 2 haftada kendi kendine geçti.
Ya da geçmemişti.
sigara kullanıyor musunuz ? ve kulağınız haricinde boyun ağrısı yaşıyor musunuz ?

sigara kullanıyor musunuz ? ve kulağınız haricinde boyun ağrısı yaşıyor musunuz ?
hayır hiç kullanmadım etrafımda sigara içen kimse yok. sağ kulağım haricinde bir yerim ağrımıyor.

Köyde yaşadığım için kalkıp birlik arabasına binip şehre gidip doktora görünmedim. Bir gün görüneceğim. Sağ olun hepiniz konuya yazdığım umarım sizin de çızırdıyordur falan şaka hep:)

Her şey Buds FE ile başladı. Sorun benim kulağımda sandım ama Reddit'te bu konu hakkında birkaç şey gördüm bazı kullanıcıllar da benim yaşadığım şeyleri yaşamışlar Buds FE kullanmışlar ve kulakları ağrımış evet.

Boyun ağrısını neden sormuştunuz?

Son düzenleme:
hayır hiç kullanmadım etrafımda sigara içen kimse yok. sağ kulağım haricinde bir yerim ağrımıyor.

Köyde yaşadığım için kalkıp birlik arabasına binip şehre gidip doktora görünmedim. Bir gün görüneceğim. Sağ olun hepiniz konuya yazdığım umarım sizin de çızırdıyordur falan şaka hep:)

Her şey Buds FE ile başladı. Sorun benim kulağımda sandım ama Reddit'te bu konu hakkında birkaç şey gördüm bazı kullanıcıllar da benim yaşadığım şeyleri yaşamışlar Buds FE kullanmışlar ve kulakları ağrımış evet.

Boyun ağrısını neden sormuştunuz?
Hocam boyun ağrısı ve kulak ağrısı birlikte oluyorsa genelde sigara içip belli bir yaşa gelmiş insanlarda çok ciddi sağlık problemlerinin habercisi olabiliyor. O yüzden sizi etkileyen bir durum olmadığı için içiniz rahat olsun siz vakit bulduğunuz da bir KBB uzmanına başvurun.