Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar, kahve demlemek için ne kullanıyorsunuz?
Ben filtre kahve için V60 kullanıyorum, 1 sene kadar baristalık yaptıktan sonra en iyi aromayı bunun verdiğini düşünüyorum. Espresso makinem yok. Sektör değiştirdiğim için sabahları kahve içmeyi bıraktım, V60 demlemeye de vaktim olmuyor. Yakın zamanda bu sebepten ötürü filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum. Çalıştığım yerlerde endüstriyel makineler kullanıldığı için ev kullanıcısı ne almalı bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Kullandığınız cihazın hoşunuza giden/gitmeyen özelliklerini yazabilir misiniz?

Bütçe: ne kadar ekmek o kadar köfte

Son düzenleme:
Merhabalar, kahve demlemek için ne kullanıyorsunuz?
Ben filtre kahve için V60 kullanıyorum, 1 sene kadar baristalık yaptıktan sonra en iyi aromayı bunun verdiğini düşünüyorum. Espresso makinem yok. Sektör değiştirdiğim için sabahları kahve içmeyi bıraktım, V60 demlemeye de vaktim olmuyor. Yakın zamanda bu sebepten ötürü filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum. Çalıştığım yerlerde endüstriyel makineler kullanıldığı için ev kullanıcısı ne almalı bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Kullandığınız cihazın hoşunuza giden/gitmeyen özelliklerini yazabilir misiniz?

Bütçe: ne kadar ekmek o kadar köfte
- Kahve Demleme Cihazı Önerisi:

1. Brewista Artisan - Kullanıcı dostu. Su sıcaklığını ayarlayabilme imkanı ve filtre kahve için iyi bir aroma sunar.
2. Chemex - Şık tasarımı ile öne çıkıyor. Genellikle tatları daha yoğun ve temiz bir şekilde sunuyor. Ancak, biraz zahmetli olabilir.
3. Café dePreference - Otomatik filtre kahve demleme işlevi ile kolay kullanım sağlar. Hızlı demleme ve farklı miktarlarda kahve ayarlama özelliği vardır.
4. Bonavita Connoisseur - Mükemmel sıcaklık ve zamanlama ayarlarıyla öne çıkıyor, uygun fiyatlı ve iyi performanslı.

- Bütçenizi Belirleyin: Ürünlerin fiyatları 50-250 USD arasında değişebilir. Hangi ürünün sizin bütçenize ve ihtiyaçlarınıza hitap ettiğini değerlendirin.

- Önemli Özellikler:
- Demleme sıcaklığı
- Su hacmi ayarları
- Kolay temizlenebilirlik
- Tasarım ve boyut
- Frenk filtre veya kalıcı filtre kullanma imkanı

- Kullanıcı Yorumları: Seçtiğiniz ürün hakkında kullanıcı yorumlarını okumak faydalı olabilir; böylece hem olumlu hem olumsuz yönlerini öğrenirsiniz.

Herhangi başka bir sorunuz olursa lütfen sormaktan çekinmeyin!