Hocam bu kısaltma linkler uygulama yüklü olsa bile indirme bağlantısına yönlendiriyor. Açılmıyor. Bence kısaltılmış link olarak paylaşmayın.

Hocam bu kısaltma linkler uygulama yüklü olsa bile indirme bağlantısına yönlendiriyor. Açılmıyor. Bence kısaltılmış link olarak paylaşmayın.
Merhaba, Techolay'a gelir olması amaçlı bu şekilde paylaşılıyor hocam. Bende uygulama yüklü, tıkladığım gibi uygulamaya atıyor. PC'den de ana sayfaya atıyordu, sorun çözüldü.

Linke tıkladım ve uygulama açıldı, indirmeye yönlendirmedi:

Screenshot_20260411_114043_Hepsiburada.webp

Merhaba, Techolay'a gelir olması amaçlı bu şekilde paylaşılıyor hocam. Bende uygulama yüklü, tıkladığım gibi uygulamaya atıyor. PC'den de ana sayfaya atıyordu, sorun çözüldü.

Bende uygulama yüklü. Doğrudan App Store atıyor. Daha önce Android telefonumda da böyleydi. 1 aydır falan böyle sanırım.

Bende uygulama yüklü. Doğrudan App Store atıyor. Daha önce Android telefonumda da böyleydi. 1 aydır falan böyle sanırım.
Yani bilemiyorum hocam, sorun sizin cihazınızdan kaynaklı gibi. Herhangi bir eklenti vb. var mı?

Dediğim gibi hem PC'den hem de mobilden denedim, sorunsuz açılıyor.

Nasıl 30 liraya geliyor? 8'li paketten iki tane alınca 330 lira gözüküyor bende, üstelik kuponda yok?
8'li paketin 1 tanesi 479 TL'ye geliyor. İkinciyi alinca 1 TL + 479'dan 480 TL yapiyor. 8'li paketten iki tane alinca 16 adet Gofrik'e sahip oluyoruz. 480 ÷ 16 = 30. Ekran goruntusu atar misin? Nasil 330 oluyor merak ettim. Eger oyleyse tanesi 20,62 TL'ye denk geliyor. Bedava ayrica sepette oyleyse.

8'li paketin 1 tanesi 479 TL'ye geliyor. İkinciyi alinca 1 TL + 479'dan 480 TL yapiyor. 8'li paketten iki tane alinca 16 adet Gofrik'e sahip oluyoruz. 480 ÷ 16 = 30. ekran goruntusu atar misin? Nasil 330 oluyor merak ettim. Eger oyleyse tanesi 20,62 TL'ye denk geliyor. Bedava ayrica sepette oyleyse.

Kusura bakmayın üstte 150 TL kupon yazıyormuş onu görmemişim, dediğiniz gibi tanesi 30 TL'ye geliyor.