Gıda Kahve Dünyası'nda ikinci ürün 1 TL!

Genel bir kampanyayi tek bir urun uzerinden degerlendirmek de dogru degil. O zaman tablet cikolata kampanyasi diyelim buna. Cogunlugu hocamin soyledigi gibi. Gercek bir kampanya degil bu. Oyle olsa ikide bir ayni halti yapmazlardi.

Genel bir kampanyayi tek bir urun uzerinden degerlendirmek de dogru degil. O zaman tablet cikolata kampanyasi diyelim buna. Cogunlugu hocamin soyledigi gibi. Gercek bir kampanya degil bu. Oyle olsa ikide bir ayni halti yapmazlardi.
Konuda listedeki tüm üründe muhteşem fiyatlar yazmadım ki. Tabletler uyguna geliyor, Gofrik de uyguna geliyor, 3x100g kahve de uyguna geliyor. Baktıklarım bunlar. 60 tane ürünün tek tek fiyatına da bakmadım.

Konuda listedeki tüm üründe muhteşem fiyatlar yazmadım. Tabletler uyguna geliyor, Gofrik de uyguna geliyor, 3x100g kahve de uyguna geliyor. Baktıklarım bunlar. 60 tane ürünün tek tek fiyatına da bakmadım.
Benim lafim size degildi zaten. Muhtesem oldugunu savundugunuzu da soylemedim. Kampanyanin kendisini, Kahve Dunyasi'ni elestiriyorum ben ve tamamen hakli bir elestiri.

Tambol olan kare çikolataların fiyatları şişirilmiş. Ama şu çikolata baya iyi. 150 liraya 6 tane almak gayet iyi. Tanesi 25 liraya geliyor yarı yarıya. Hayatımda yediğim en iyi çikolatalardan kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…