Tablet çikolatalar 50 TL'ye geliyor, çok iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Bu kampanya surekli var ve hep ayni terane. Cogu urunun fiyatini yukari cekip sonra kampanya diye kakaliyorlar. Gec.
Sözde indirim:
Tablet çikolata nerede 50 TL hocam? Sadece pahalı ürünü seçip kötülemek doğru değil.
89 TL, HB'den alınca tanesi 50 TL.
- Makaleler
- 6
Genel bir kampanyayi tek bir urun uzerinden degerlendirmek de dogru degil. O zaman tablet cikolata kampanyasi diyelim buna. Cogunlugu hocamin soyledigi gibi. Gercek bir kampanya degil bu. Oyle olsa ikide bir ayni halti yapmazlardi.Tablet çikolata nerede 50 TL hocam? Sadece pahalı ürünü seçip kötülemek doğru değil.
Pahali olani secmedim ki satin almak istedim sadece. Filtre kahve ihtiyacim vardi genel olarak kampanyayi kotuluyorum sizin basliginizi degilTablet çikolata nerede 50 TL hocam? Sadece pahalı ürünü seçip kötülemek doğru değil.
Konuda listedeki tüm üründe muhteşem fiyatlar yazmadım ki. Tabletler uyguna geliyor, Gofrik de uyguna geliyor, 3x100g kahve de uyguna geliyor. Baktıklarım bunlar. 60 tane ürünün tek tek fiyatına da bakmadım.Genel bir kampanyayi tek bir urun uzerinden degerlendirmek de dogru degil. O zaman tablet cikolata kampanyasi diyelim buna. Cogunlugu hocamin soyledigi gibi. Gercek bir kampanya degil bu. Oyle olsa ikide bir ayni halti yapmazlardi.
- Makaleler
- 6
Benim lafim size degildi zaten. Muhtesem oldugunu savundugunuzu da soylemedim. Kampanyanin kendisini, Kahve Dunyasi'ni elestiriyorum ben ve tamamen hakli bir elestiri.Konuda listedeki tüm üründe muhteşem fiyatlar yazmadım. Tabletler uyguna geliyor, Gofrik de uyguna geliyor, 3x100g kahve de uyguna geliyor. Baktıklarım bunlar. 60 tane ürünün tek tek fiyatına da bakmadım.
Tambol olan kare çikolataların fiyatları şişirilmiş. Ama şu çikolata baya iyi. 150 liraya 6 tane almak gayet iyi. Tanesi 25 liraya geliyor yarı yarıya. Hayatımda yediğim en iyi çikolatalardan kendisi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Breakpoint için Türkçe yama tavsiyesi
- gorkemsahin1995
-
-
-