Kahve öğütücü önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bronzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    kahve önerisi

Bronzen

Başarılı
Espresso makinesi için kahve arıyorum. Fakat elimde öğütücü yok. Uygun fiyatlı, iş gören bir öğütücü önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? Ben Tchibo kullanıyorum. Öğütümünden kullanımından memnunum tek dezavantajı kahveyi çektiğimiz hazneyi çıkarınca etrafa kahve dökülebiliyor. Öğütüldükten sonra kahvenin döküldüğü ağzın sık sık temizlenmesi gerekiyor. Hatta direkt mutfak tezgahında kullanılmalı. Büyük dezavantaj ama ürün güzel.

Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası. Manuel olsa bile benim için sorun değil.

Ölçüsü olması önemli bence. Filtre kahve, espresso, french press gibi durumlar için 20 küsür farklı derecede çekim şansı var. Bu kadar çıkmak istemezsen el değirmeni de var.

Ölçüsü olması önemli bence. Filtre kahve, espresso, french press gibi durumlar için 20 küsür farklı derecede çekim şansı var. Bu kadar çıkmak istemezsen el değirmeni de var.
Espresso makinesi için illa üstünde espresso yazan kahve mi kullanılmak zorunda? Filtre kahve yazan olsa olmuyor mu?

Olmuyor. İkisi de aynı çekirdekten elde edilse de kalınlıkları farklı. Denedim, çok kötü oluyor. Ya çekilmiş espresso alacaksın ya da öğütücü. İşi yapmayı sevmiyorsan direkt Tchibo veya Gloria Jeans kahvelerini önerebilirim orta yoğunluktakileri.

Peki starbucks ın kahveleri uygun olur mu?

Onlar çekirdek veya çekilmiş satmıyordu sanırım hocam sormak lazım. Ben birçok kahveyi denedim, en beğendiklerim Tchibo ve Gloria Jeans kahveleri oldu. Bunları önerebilirim.

Onlar çekirdek veya çekilmiş satmıyordu sanırım hocam sormak lazım. Ben birçok kahveyi denedim, en beğendiklerim Tchibo ve Gloria Jeans kahveleri oldu. Bunları önerebilirim.
Hocam merhaba çok kısa bir soru sorucam. Ben şimdi espresso kahvesi aldım ve öğüttürdüm. Makineye koyup alıyorum kahveyi sonra portafiltreyi çıkarınca kahvenin üstünde su birikmiş oluyor bu normal mi?

@Bronzen, değil hocam. Yeterince baskı yapamamışsındır. Tamp ile iyice bastırman gerek öncesinde. 25-30 kg güç uygulamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…