Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Bütçe nedir? Ben Tchibo kullanıyorum. Öğütümünden kullanımından memnunum tek dezavantajı kahveyi çektiğimiz hazneyi çıkarınca etrafa kahve dökülebiliyor. Öğütüldükten sonra kahvenin döküldüğü ağzın sık sık temizlenmesi gerekiyor. Hatta direkt mutfak tezgahında kullanılmalı. Büyük dezavantaj ama ürün güzel.
www.tchibo.com.tr
Kahve Değirmeni, Elektrikli Tchibo’dan satın al | 157781
Kahve Değirmeni, Elektrikli online satın al ✚ Ücretsiz kargo ✓ İade ✚ %10 haber bülteni indirimi | 157781
Bronzen
Başarılı
Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası. Manuel olsa bile benim için sorun değil.Bütçe nedir? Ben Tchibo kullanıyorum. Öğütümünden kullanımından memnunum tek dezavantajı kahveyi çektiğimiz hazneyi çıkarınca etrafa kahve dökülebiliyor. Öğütüldükten sonra kahvenin döküldüğü ağzın sık sık temizlenmesi gerekiyor. Hatta direkt mutfak tezgahında kullanılmalı. Büyük dezavantaj ama ürün güzel.
![]()
Kahve Değirmeni, Elektrikli Tchibo’dan satın al | 157781
Kahve Değirmeni, Elektrikli online satın al ✚ Ücretsiz kargo ✓ İade ✚ %10 haber bülteni indirimi | 157781www.tchibo.com.tr
Ölçüsü olması önemli bence. Filtre kahve, espresso, french press gibi durumlar için 20 küsür farklı derecede çekim şansı var. Bu kadar çıkmak istemezsen el değirmeni de var.
Bronzen
Başarılı
Espresso makinesi için illa üstünde espresso yazan kahve mi kullanılmak zorunda? Filtre kahve yazan olsa olmuyor mu?Ölçüsü olması önemli bence. Filtre kahve, espresso, french press gibi durumlar için 20 küsür farklı derecede çekim şansı var. Bu kadar çıkmak istemezsen el değirmeni de var.
Olmuyor. İkisi de aynı çekirdekten elde edilse de kalınlıkları farklı. Denedim, çok kötü oluyor.
Ya çekilmiş espresso alacaksın ya da öğütücü. İşi yapmayı sevmiyorsan direkt Tchibo veya Gloria Jeans kahvelerini önerebilirim orta yoğunluktakileri.
Bronzen
Başarılı
Peki starbucks ın kahveleri uygun olur mu?Olmuyor. İkisi de aynı çekirdekten elde edilse de kalınlıkları farklı. Denedim, çok kötü oluyor.Ya çekilmiş espresso alacaksın ya da öğütücü. İşi yapmayı sevmiyorsan direkt Tchibo veya Gloria Jeans kahvelerini önerebilirim orta yoğunluktakileri.
Onlar çekirdek veya çekilmiş satmıyordu sanırım hocam sormak lazım. Ben birçok kahveyi denedim, en beğendiklerim Tchibo ve Gloria Jeans kahveleri oldu. Bunları önerebilirim.
Bronzen
Başarılı
Hocam merhaba çok kısa bir soru sorucam. Ben şimdi espresso kahvesi aldım ve öğüttürdüm. Makineye koyup alıyorum kahveyi sonra portafiltreyi çıkarınca kahvenin üstünde su birikmiş oluyor bu normal mi?Onlar çekirdek veya çekilmiş satmıyordu sanırım hocam sormak lazım. Ben birçok kahveyi denedim, en beğendiklerim Tchibo ve Gloria Jeans kahveleri oldu. Bunları önerebilirim.