Kalan 10 günde TYT fene nasıl çalışılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 177
  • Etiketler Etiketler
    nasıl tyt

Winner

Üstün
9 aydır uyardınız fakat dinlemeyip çalışmadım. Şu an 4 net zor yapıyorum. Nasıl iyi bir fen netine ulaşırım, en kolay konuları yazabilir misiniz? Tek eksiğim P.K.O, katı cisim, çember analitiği ve fen kaldı. @SF26

Son düzenleme:
Hepsini yetiştiremezsin.
En zorlandığını ele.

Belki 2 net daha yükseltecek kadar çalışabilirsin. Koskoca sene anlatılan konuları 1 haftada ne kadar çalışabilirsin ki? Söyle Gemini'ya falan sana konu anlatsın. Başka yolu yok. Böyle bir yöntem yok. Geçmiş olsun.

2 net değil 10 12 net lazım. Matematiğin hepsine bakacağım zaten.

Biyoloji tamamen kolay. Fizikte optik konusu kolay ama bir tık uzun, sana bağlı çalışmak. Onun dışında rahatlıkla halledersin. Kimyada ise hesaplamalarla ilgili konuları atlayabilirsin. Fen için genelde temel şeyleri bilince yapılıyor. Denemelerdeki gibi zor soru çıkmıyor.

Belki 2 net daha yükseltecek kadar çalışabilirsin.

Eşit ağırlıkçı zaten. 10 net bile getirse 20 sorudan iyi.

Biyoloji tamamı.
Kimya bilimi.
Atomun yapısı.
Karışımlar.
Maddenin halleri.
Asit baz tuz.
Madde ve özellikleri.

Hocam ekle dediğiniz konu var mı?

Biyoloji tamamı.
Kimya bilimi.
Atomun yapısı.
Karışımlar.
Maddenin halleri.
Asit baz tuz.
Madde ve özellikleri.

Kral bende aynı durumdan muzdarip oldum fen ve matamatik lazım ne yaptın bu konuda nasıl çalışmayı düşünüyorsun.

Yok. Ama ek olarak kimyada “Asit, Baz ve Tuz” konusu ile biyolojideki kalıtım konusu bazı kişiler için zor gelebiliyor. Zorlanıyorsan geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…