Winner

Üstün
TYT:

Eyüp B'den epey ilerledim. Problem tarıyorum. PKOB ve fonksiyon duruyor. Ayrıca bazı konularda 1 soruyorumu çözmemişim. Onun dışında 3D VDD, İlaç ve 345 de var fakat yani onlara dokunsam mı bilmiyorum. PKOB hepsinde eksik zaten, daha hiç elleyemedim.

AYT:
Türev, integral ve trigonometriden fasikül çözdüm. 3D VDD'den de konusunu dinledim. Türevi fasikül üstündeki konu anlatımdan dinlediğim için 3D VDD'deki kısım boş. Soru bankaları olarak İlaç, Acil, Orijinal ve Eyüp var. Eyüp'ün gelişiyorumları ve Orijinal'in sarı testleri bitik. LTİ ise sadece fasikülden gittim. Kitaplarım epey eksik maalesef.

Deneme: AYT denemesi kurumsal hariç çözmüyorum. TYT matematik günde 1 tane çözüyorum 345'den. AYT daha çözmüyorum. Barış ilk 10 bitirdim bir de.

Genel olarak bu durumdayım maalesef iyi ilerleme katetmedim. Hangi kaynakları eleyeyim? Veya başka bir kaynak çöz derseniz onu da alırım. 15 nette falanım AYT matematikte.
@Testo Unit @SF26 @seeraddar @RapidLemming955

3 ay önceki durum böyle (Geometride dönüşümlerdeyim):

Şu anda ilk 10 soruyu ve birkaç tane soru yapıp 15 net ancak yapıyorum. Geometri 0. Hedefim 30 soruda 25 net. Geometride ise 10 da 5. Analizde yardım edebilirseniz sevinirim. Ek kitaba falan gerek var mı? Kitaplarım ve çözülen kısımları şöyle:
  • 3D VDD: Trigonometri 1 bire bir ÖSYM'ye kadar işlendi.
  • Matematiğin İlacı: Trigonometriye kadar çözülü.
  • Acil Matematik Kurs: Çok fazla eksik var. Parabol, karmaşık sayılar, eşitsizlik.
  • Orijinal: 0 duruyor.
  • Apotemi Trigonometri: 3D ile paralel çözülü.
  • Orijinal Fonksiyonlar: TYT kısmı çözülü.
  • Kenan Kara Geometri VDD: Çemberde açıya gelindi.
  • Geometrinin İlacı: Çembere kadar gelindi, aralarda eksik var.
  • Kenan Kara SB, Miray SB ve boş duruyor.

Soru bankası olarak soruyorsan 3D'nin kitabı çok güzel. Beni en çok geliştiren kitap.

Branş deneme olarak Bilgi Sarmal bakabilirsin, kararında sorular var.

Hocam 2025 TYT seviyesinde bildiğiniz var mı? 345 sanki bazen üstüne çıkıyor gibi.
Bahsettiklerim AYT içindi bu arada.

TYT için branş deneme olarak pek çok kaynak çözdüm. Krallar karması almıştım 10'dan fazla yayın vardı içinde ama en çok Orijinali beğenmiştim.

Orijinal iyidir ya. Orta karar olarak yine Bilgi Sarmal bakılabilir.

2025 TYT'si bence zordu. Hatta 2021'den bile zor geliyor bana. 2021'in sıkıntısı süreydi.

Hocam bu kadar cozmeye 15 AYT matematikteyseniz ortada konuların tam hakki verilmeden geçilen bir AYT matematik var bence 345 gibi bir kitaptan tarayıp ustune orijinal veya 3D çözmek mantikli olabilir.

AYT:
Türev, integral ve trigonometriden fasikül çözdüm. 3D VDD'den de konusunu dinledim. Türevi fasikül üstündeki konu anlatımdan dinlediğim için 3D VDD'deki kısım boş. Soru bankaları olarak İlaç, Acil, Orijinal ve Eyüp var. Eyüp'ün gelişiyorumları ve Orijinal'in sarı testleri bitik. LTİ ise sadece fasikülden gittim. Kitaplarım epey eksik maalesef.
Kendi cevabını kendin vermişsin zaten, kitapları eritmen lazım. VDD'den dinledikten sonra VDD'nin soruları/fasikül/Acil/Orijinal/Eyüp sıralamasında gitmen lazım. Orijinal'in sarısı ve fasiküllerin bitik olduğunu da hesaba katarsak İlaç'tan tüm sorular/Acil'in ilk 3 testi/Orijinal kalanları/Eyüp B. son 5-6 test/Acilin kalanı şeklinde gitmen mantıklı olabilir. AYT'deki tüm derslerinin konu durumunu ve son 2 programın fotoğrafını ekle, programın yoğunluğuna da bi' bakalım.

Kendi cevabını kendin vermişsin zaten, kitapları eritmen lazım. VDD'den dinledikten sonra VDD'nin soruları/fasikül/Acil/Orijinal/Eyüp sıralamasında gitmen lazım. Orijinal'in sarısı ve fasiküllerin bitik olduğunu da hesaba katarsak İlaç'tan tüm sorular/Acil'in ilk 3 testi/Orijinal kalanları/Eyüp B. son 5-6 test/Acilin kalanı şeklinde gitmen mantıklı olabilir. AYT'deki tüm derslerinin konu durumunu ve son 2 programın fotoğrafını ekle, programın yoğunluğuna da bi' bakalım.
VDD bitti hocam.