Tüm konuların durumu nasıl? Her ders için soruyorum AYT için. Bir de programını paylaş bi' yoğunluklarını görelim.
Günlük problem, TYT mat, ilk 17, TYT Türkçe, AYT edebiyat-sosyal ve TYT sosyal çözüyorum. Bu hafta integrali bitireceğim Apotemi ve VDD'den. Soru bankalarından da parabol ve fonksiyon uygulamalarına bakacağım biraz sıkıntılı konular. PKOB daha duruyor.

Bence rutinde TYT mat denemesi varsa su dönemde ayrıyeten probleme gerek yok TYT branşları gunun başında eritip AYT de 15 net geliyorsa mutlaka eksik konular vardir onlari hızlıca eritip dedigim gibi bir tane orta zor soru bankasından hızlıca çözdükten sonra ne kadar vakit kalirsa denemelere abanilmali bence, geometriyi de ihmal etmeyelim.

Bence rutinde TYT mat denemesi varsa su dönemde ayrıyeten probleme gerek yok TYT branşları gunun başında eritip AYT de 15 net geliyorsa mutlaka eksik konular vardir onlari hızlıca eritip dedigim gibi bir tane orta zor soru bankasından hızlıca çözdükten sonra ne kadar vakit kalirsa denemelere abanilmali bence, geometriyi de ihmal etmeyelim.
Hocam yeterli gelmiyor. Problemler kısmının bitmesini istiyorum SB'lerde. Karışım, işçi gibi çıkmayan konular bitmese de olur.

Günlük problem, TYT mat, ilk 17, TYT Türkçe, AYT edebiyat-sosyal ve TYT Sosyal çözüyorum. Bu hafta Integra'li bitireceğim apotemi ve Vdd'den. Soru bankalarından da parabol ve fonksiyon uygulamalarına bakacağım biraz sıkıntılı konular. Pkob daha duruyor.

TYT feniniz eksik idi neden tamamlamaya çalışmıyorsunuz? Pkob'u bitirmeye çalışın. TYT ve AYT pkob toplamı TYT fiziğe eşit veya fazla idi yanlış hatırlamıyorsam. Geometride kalan soru bankalarını eritin. Ben olsaydım hazirana kadar eritebildiğim kadar soru bankası eritip branş ve genel denemelere geçerdim.

TYT feniniz eksik idi neden tamamlamaya çalışmıyorsunuz? Pkob'u bitirmeye çalışın. TYT ve AYT pkob toplamı TYT fiziğe eşit veya fazla idi yanlış hatırlamıyorsam. Geometride kalan soru bankalarını eritin. Ben olsaydım hazirana kadar eritebildiğim kadar soru bankası eritip branş ve genel denemelere geçerdim.
7 netteyim. Fizikte çok zorlanıyorum maalesef Özcan Aykın'dan dinledim sanki Eyüp B gibi bir tık üst seviyeye anlatıyor.

Hocam yeterli gelmiyor. Problemler kısmının bitmesini istiyorum Sb'lerde. Karışım, işçi gibi çıkmayan konular bitmese de olur.

Hocam bu zamana kadar bütün problem tiplerini tonlarca denemede gorup mantığını anlamissinizdir aslinda sinava cok bir şey kalmadığı icin atiyorum X problemlerinden 50 soru peş peşe çözmek yerine en azindan bir problem denemesi çözüp TYT gibi bir sinav düzenine olabildiğince eli alıştırmak daha mantikli diye dusunuyorum.

7 netteyim. Fizikte çok zorlanıyorum maalesef Özcan aykın'dan dinledim sanki Eyüp b gibi bir tık üst seviyeye anlatıyor.

Konuları tamamlayıp 15'e çıksanız 8 net gelecek. TYT sosyal denemesi çözüp paragraf okumaktan daha kârlı. Hocayı beğenmediyseniz değiştirin çok hoca var youtube üzerinde.