4-5 mat ( çok yapamadığımdan diğer derslere yöneldim)
23-25 Türkçe.
12-13 sosyal.
10-14 fen.

Matematik çalışsanız yaparsınız çok rahat.

Felsefede notebooklm ile kavram kartlari ile tek cümlelik ezberler yap.
Tarih için paragraf okumanı geliştir tarih yorum zaten.

Tam tersi bence. Felsefe de çok kavram çıkmıyor. Tarihte felsefeye kıyasla daha çok çıkabiliyor.

Matematikte konuyu bitirdikten sonra soru çözmek önemli. Konuyu bilsen de çözemeyebilirsin. Mantık yürütmeyi öğrenmek gerekiyor. O da bol soru çözerek oluyor. Belli yerden sonra karşına çıkacak soruda ne yapman gerektiğini düşünmene gerek kalmıyor.

Arkadaşlar merhaba, kalan 4.5 aylık zamanda 45-50 netten 65 nete çıkılır mı sizce iyi çalışmayla TYT için? 2 yıllık bölüm istiyorum, 65 net hedeflediğim bölüme yetiyor.

Sadece matematikte problemlere çalışsan 55-60 nete çıkarsın matematikte çoğu soru hikaye ve problem şeklinde soruluyor ama ben olsam AYT matematiği de düşünürdüm birkaç fasikül bitirilirdi AYT denemesi çöz demiyorum ama belki AYT de de yaparsın 4 yıl okumak varken neden iki yıl okuyasın.

Sadece matematikte problemlere çalışsan 55-60 nete çıkarsın matematikte çoğu soru hikaye ve problem şeklinde soruluyor ama ben olsam AYT matematiği de düşünürdüm birkaç fasikül bitirilirdi AYT denemesi çöz demiyorum ama belki AYT de de yaparsın 4 yıl okumak varken neden iki yıl okuyasın.
Kpss ile atanmak daha mantıklı, 2 yıllık sağlık bölümünü okuyup. 4 yıllık bir diploma kesin bir iş vermiyor işsiz kalanlar çok.

am tersi bence. Felsefe de çok kavram çıkmıyor. Tarihte felsefeye kıyasla daha çok çıkabiliyor.
Kac tane denemeye girdiysem hocam hepsinde tarih çoğu paragrafti tabi kelime de çıkabiliyor ama basitler.
Felsefe de yorum ağırlıklı ama bilgi de istiyor.
Haklisiniz sizde.

Kac tane denemeye girdiysem hocam hepsinde tarih çoğu paragrafti tabii kelime de çıkabiliyor ama basitler.
Felsefe de yorum ağırlıklı ama bilgi de istiyor.
Haklisiniz sizde.

Ben YKS'yi ele alarak yorum yaptım. Yorum soruları var evet. Fakat genelde bazı bilgilere sahip olmak gerekiyor. Onlar aracılığıyla yorum yapılıyor. Direkt yorumla da çözülenler oluyor. Tarih için geçerli bu dediklerim. Aslında felsefe de öyle biraz.