Swirls

Uzman
Sanırım bu tableti alacağım, bayağı araştırdım ve fiyat/performans açısından oldukça iyi görünüyor. Ancak, içinden kalem çıkmıyormuş. Kalem araştırdım ama hepsinde kötü yorumlar var. Orijinal kalemi ise 3000 TL. Ne yapmalıyım? Ya da içinden kalem çıkan ve pahalı olmayan tablet öneriniz var mı?

Bunlar benim araştırdıklarım:

1. Link

2. Link (Bu bütçeyi bayağı aşıyor ama çok önerildi diye koydum.)

3. Link (Bununda kalemi yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu tableti alacağım, bayağı araştırdım ve fiyat/performans açısından oldukça iyi görünüyor. Ancak, içinden kalem çıkmıyormuş. Kalem araştırdım ama hepsinde kötü yorumlar var. Orijinal kalemi ise 3000 TL. Ne yapmalıyım? Ya da içinden kalem çıkan ve pahalı olmayan tablet öneriniz var mı?

1. Link

Redmi Pad SE kullandım. Güzel bir cihaz değil. M11 ise daha kötü bir cihaz. S9 FE Öneririm.

@Swirls, Honor da kalem bulmak çok zor.
Lenovo tablet alınmaz. Redmi pad alınmaz. Burada alacağınız en iyi cihaz Tab S9 FE. Daha uyguna Huawei MatePad 11.5 var ekranı bataryası çok iyi S9 FE ye göre.

Ama Google uygulaması sorunu ve ekstra kalem parası var.

@Swirls, Honor da kalem bulmak çok zor.
Lenovo tablet alınmaz. Redmi pad alınmaz. Burada alacağınız en iyi cihaz Tab S9 FE. Daha uyguna Huawei MatePad 11.5 var ekranı bataryası çok iyi S9 FE ye göre.

Ama Google uygulaması sorunu ve ekstra kalem parası var.

Google hiç sorun değil, sadece kalem biraz sıkıntı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 FE öneririm hem şu an güncel kalemide çok iyi rahatınızı bozmaz. Üniversite okuyan tanıdığım gayet rahat kullanıyor. Pilide yaz aylarında sıcaklıktan dolayı ne kadar hızlı azalsada, kışları 2 gün götürür.

Farketmişsinizdir zaten, aralarından en iyisi S9 FE :D Sahibinden gibi sitelerde 0, kutulu şekilde TAB S7 satılıyor, onlara bakabilirsiniz. Ayrıca Redmi Pad SE'nin de ortalama bir cihaz olduğunu söylemek lazım. İş görür mü, görür. Ancak katiyen, kesinlikle, asla ama asla M11 almayın :D Tabletin sisteminden midir bilinmez, bir süreden sonra kallavi derecede kasıyor. Tableti sürekli olarak açık tutup sürekli işlem yapacaksanız bu kasmalar aşırılaşmıyor. Ancak tableti bir süre kullanmayıp (2-3 saat) geri kullanmaya başlayınca 5 saniye kadar kendine gelmesini bekliyorsunuz, ardından da bir süre 30 FPS çalışıyor. Ablamda vardı tablet, ablam çok program indiriyor ancak bir tablet bu kadar da kasmamalı.

1. Link

S9 FE bakın.