Detaylar
Kim cevapladı?Hakanss
Becerikli
Kalemi ekranı iyi olsun yeterli. MatePad papermatte 11.5 2025 nasıldır? V9 almaya gerek var mı? Telefon Huawei.
Cihaza ne kadar ödeyeceğinize ve beklentiye bağlı.
elrexy
Uzman
15bin civarı iyi olur benim için.Cihaza ne kadar ödeyeceğinize ve beklentiye bağlı.
PasPas
Becerikli
S10 fe, honor 9v gibi seçenekler var. Öğrenci indirimi ile ipad 11 ve kalemi bedavaya getirebilirsin.
Hakanss
Becerikli
iPad 11 Xiaomi pad 7 ve Honor V9 bu 3.den ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın.
elrexy
Uzman
iPad 11 Xiaomi pad 7 ve Honor V9 bu 3.den ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın.
iPad 11 ustune kalem almam lazım cok pahalı. Pad7 de Xiaomi oldugu icin alınmayabilir. V9 yapay zekası falan hos duruyor kalemi nasıl acaba onu merak ettim.
PasPas
Becerikli
Dediğimi yapın hocam?iPad 11 ustune kalem almam lazım cok pahalı. Pad7 de Xiaomi oldugu icin alınmayabilir. V9 yapay zekası falan hos duruyor kalemi nasıl acaba onu merak ettim.
elrexy
Uzman
Yontemi nasıldır? Kaldı ki universiteli değilim.
Hakanss
Becerikli
iPad 11 ustune kalem almam lazım cok pahalı. Pad7 de Xiaomi oldugu icin alınmayabilir. V9 yapay zekası falan hos duruyor kalemi nasıl acaba onu merak ettim.
Dostum arkadaşın dediği öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsanız gözünüz kapalı Apple olanı alın onun harici ben hakkımı Xiaomi'den yana kullanırdım.
elrexy
Uzman
Dostum arkadaşın dediği öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsanız gözünüz kapalı Apple olanı alın onun harici ben hakkımı Xiaomi'den yana kullanırdım.
Xiaomi kalemi yok yazılımı sakat. iPad alamam cunku universitelilere ogrenci indirimi yapıyorlar diye biliyorum. Alacağım cihazın ekranı kalemi iyi olsun yeterli. Pad v9'da nasıl acaba? Yapay zeka özellikleri fena değil gibi. Kalemden beklentim elimi yatırıp yazabileyim baskımı anlasın ve de uzun omurlu olsun.