Kalemi iyi bir tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elrexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 323
  • Etiketler Etiketler
    iyi tablet

elrexy

Uzman
Kalemi ekranı iyi olsun yeterli. MatePad Papermatte 11.5 2025 nasıldır? V9 almaya gerek var mı? Telefon Huawei.

iPad 11 Xiaomi pad 7 ve Honor V9 bu 3.den ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın.

iPad 11 ustune kalem almam lazım cok pahalı. Pad7 de Xiaomi oldugu icin alınmayabilir. V9 yapay zekası falan hos duruyor kalemi nasıl acaba onu merak ettim.

iPad 11 ustune kalem almam lazım cok pahalı. Pad7 de Xiaomi oldugu icin alınmayabilir. V9 yapay zekası falan hos duruyor kalemi nasıl acaba onu merak ettim.

Dostum arkadaşın dediği öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsanız gözünüz kapalı Apple olanı alın onun harici ben hakkımı Xiaomi'den yana kullanırdım.

Dostum arkadaşın dediği öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsanız gözünüz kapalı Apple olanı alın onun harici ben hakkımı Xiaomi'den yana kullanırdım.

Xiaomi kalemi yok yazılımı sakat. iPad alamam cunku universitelilere ogrenci indirimi yapıyorlar diye biliyorum. Alacağım cihazın ekranı kalemi iyi olsun yeterli. Pad v9'da nasıl acaba? Yapay zeka özellikleri fena değil gibi. Kalemden beklentim elimi yatırıp yazabileyim baskımı anlasın ve de uzun omurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…