Bütçe
400 TL
Flair + 1 kitap Hepsiburada'dan 200TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata uygun mu peki?
Ultra Luxe'ü veya diğerlerini de alabilirim ama telefonda otg ile kullanacağım için arada ne kadar hız farkı olur onu bilmediğim için tereddütteyim. Sizce ne kadar fark olur? ( Flair ortalama 16mb/s hız sunuyor. Telefonun şarj girişi usb 2.0'mış + otg var o yüzden herhalde)
Dual olmayan Ultra Luxe'yi kaç GB alacaksınız? Ona göre hız değişiyor.

Model farketmeksizin 128GB alacağım. Ama dediğim gibi telefonda kullanacağım ve arada fiyat farkına değecek bir hız farkı var mı onu merak ediyorum.
64 GB versiyonu 150 okuma 50 yazma verirken 128 GB versiyonu ortalama 400 okuma 100 yazma veriyor. Telefonunuzun modeli ne?

Redmi Note 12 Pro 5G
Kullandığım OTG Baseus marka (aşağıdaki linkteki). Elimdeki Flair de 64GB. İkisini de Amazon'dan almıştım.

O telefonda alabileceginiz en iyi hızları Flair ile aliyorsunuz zaten. Çünkü telefonunuz USB 2.0 destekliyor. Ultra Luxe 128GB de alsaniz tek avantaji boyutu olacak. O yüzden 3.0 ucuz bir bellek alıp geçebilirsiniz.

Şu ikisi olabilir mesela.

O telefonda alabileceginiz en iyi hızları Flair ile aliyorsunuz zaten. Çünkü telefonunuz USB 2.0 destekliyor. Ultra Luxe 128GB de alsaniz tek avantaji boyutu olacak. O yüzden 3.0 ucuz bir bellek alıp geçebilirsiniz.

Şu ikisi olabilir mesela.
Yardımlarınız için teşekkürler.