Bütçe
600-1000
Merhaba arkadaşlar,

Baggy pantolon satın almayı planlıyorum ve bu konuda deneyimlerinizi merak ediyorum.
Aynı zamanda Instagram mağazalarının ve sitelerin bu kadar fazla olması beni düşündürüyor.

Baggy pantolon almak için hem e-ticaret sitelerine hem de Instagram mağazalarına bakıyorum. Türkiye’de bu konuda birçok alternatif var ama güvenilir ve kaliteli satıcıyı bulmak bazen zor olabiliyor. Trendyol gibi büyük platformlarda çok fazla satıcı var; yorumlardan kaliteyi anlamak mümkün ama fiyat ve ürün çeşitliliği bazen kafa karıştırıyor. VOIDTR gibi siteler daha butik ve tasarım odaklı duruyor. Instagram’da da sayısız mağaza var, çoğu aynı ürünü satıyor gibi görünüyor. Gerçekten kendi üretimini yapan da var, toptan alıp marka etiketi basan da. Kalite farkı da buradan kaynaklanıyor sanırım. Bazı yerlerde kumaş ve dikiş çok iyi, bazılarında ise tamamen fast fashion kalitesinde ürünler geliyor.

Merak ettiğim şey şu:

Neden bu kadar çok marka çıktı?
Bu siteler hazır altyapılarla mı çalışıyor? (Ticimax, Shopify vb.)

Hepsi bir şekilde kendi markasını kurmuş ama çoğu ürün neredeyse birbirinin aynısı.
Bu işi yapanlar ürünleri fason mu ürettiriyor, yoksa toptan alıp kendi etiketlerini mi basıyorlar?
Ve bu kadar satıcı olmasına rağmen gerçekten kaliteli ve özgün baggy pantolon nereden bulunur?

Siz de bu konularla ilgili bilgi paylaşmak isterseniz, çok sevinirim.