Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, kaliteli boş DVD markaları nelerdir? PS2 oyunları yazılacak. (Merak etmeyin herhangi bir korsan satış yapmayacağım kendim yazıp oynamak için malum TR'de PS2 oyunları bulmaz zor ve pahalı olduğu için.)

Verbatim daha iyisi.
Nedeni ise verbatim DVD-R aldım onunla Windows ISO dosyaları yazdırdım ve format attım onunla.

Kısacası:Verbatim ürünü kullanmak.

Merhaba geç oldu çoğu yerde verbatim aradım ama çoğunluğu +R formatındaydı PS2 genelde -R seviyor bulduğum -R verbatimler genelde CMC tayvan veya İran fabrikasında üretilmiş olanlar yine iyiler ama forumlarda tayvan üretimli olanlar sıkıntılı denmiş. En iyi AZO modelli verbatimler bunun üstüne yok denmiş Japon Mitsubishi tarafından üretilmiş ben alternatif araştırdım Sony accucore DVD'ye rastladım yine tayvan merkezli Ritek tarafından üretilmiş ama kalite kontrol olarak Sony tarafından kontrol edilmiş. Bende aldım özellik olarak çoğu çiziklere karşı tolerans gösteriyormuş ve PS2 lensim bu DVD'yi çok sevdi. 4.6GB yoğun verilerde donma kasma yok yükleme ekranları çok hızlı sanki çekme DVD değilde orijinal DVD kullanıyorsunuz o derece. Princo'dan uzak durun çok dandik 1-2 çiziğe okunmaz hale geliyor delik kısmı dandik PS2 yalpa yaparak çeviriyor loading süreleri çok uzun oyunda. En önemlisi malzemesi çok dandik Princo bildiğin oda sıçaklığında durduğu yerde nemden eriyor kesinlikle uzak durun.