Aynısı zaten. Alfais diye marka olduğuna bakmayın. Evaletim sitesi Çin'den getirdiği markasız ürünleri Alfais diye satıyor. Burada daha ucuzsa buradan alınsın.
E tabi onlar da ithalatçı ama aracı olmadıkları için doğrudan üründen sorumlu tutulabiliyorlar. Yani sorun yaşanması (aldıktan sonra) durumunda firmayla anlaşamasa (satış sonrası destek kötüyse) da THH üzerinden daha hızlı sonuç alınabilmesi için belirttim. Yoksa Ugreen, Adata gibi markaların ürünleri malzeme bakımından çok daha iyi ama 2 TB üstü cihazınız yoksa o fiyatı vermenin de pek mantığı kalmıyor tabi.

Ayrıca ev aletim sitesi galiba pek bilindik bir site değil. Adını yazınca sağ tarafta Adana/Seyhan da olan bir dükkan çıktı ve şikayet var sitesinde ise birkaç tane şikayet var.
Hb, trendyol gibi sitelerde de satış yapıyor. O bakımdan sıkıntı yok. Ama satış sonrası desteği nasıl olur bilemem.

Ayrıca ev aletim sitesi galiba pek bilindik bir site değil. Adını yazınca sağ tarafta Adana/Seyhan da olan bir dükkan çıktı ve şikayet var sitesinde ise birkaç tane şikayet var.
Merak etmeyiniz, vergi mükellefi ve/veya ticaret unvanı olmayan kimseyi önermem. :) Müşteri hizmetlerinde (maalesef ülkemizdeki çoğu firma gibi) pek efektif olmadıkları doğrudur tabi.

HB, Trendyol gibi sitelerde de satış yapıyor. O bakımdan sıkıntı yok. Ama satış sonrası desteği nasıl olur bilemem.

Düşünsene satış sonrası sıkıntı çıkıyor adamları arıyorum telefona dayı çıkıyormuş küfür falan ediyormuş çok komik olmaz mıydı :) yaşanmaz tabi ama olsun.