Wardom

Başarılı
Yer
İstanbul
N&d hills veya virbac kaliteli diye biliyorum
Kedim daha yavru 3.5 aylık. Besin değerleri iyi olan kaliteli bir mama kullanmak istiyorum bütçe problemim yok.

Çok proteinli mamalar ileride problem oluyor mu? İçeriğinde tahılda olması gerekir mi?
Çok proteinli mama dozunu ayarlamazsan ve hem mama hem de evde yediğin gıdalardan verirsen kısmen problem yaratabilir ama doza uyarsan aksine çok daha sağlıklı. Kedilerin ve köpeklerin tahıla ihtiyacı yok. Yağ ve protein gerekli. Tahıl olan mamalar maliyetten kaçmak için tahıl koyuyor, yararından değil.

Çok proteinli mama dozunu ayarlamazsan ve hem mama hem de evde yediğin gıdalardan verirsen kısmen problem yaratabilir ama doza uyarsan aksine çok daha sağlıklı. Kedilerin ve köpeklerin tahıla ihtiyacı yok. Yağ ve protein gerekli. Tahıl olan mamalar maliyetten kaçmak için tahıl koyuyor, yararından değil.

Bu mamaları orijinal alabileceğim bir yer var mı?
Piyasada çok fazla sahte mama var çünkü.
Normalde amazon.com.tr Pazarama gibi hep kendi satıcısı olan yerlerden alıyorum da onlarda göremedim.

Bu mamaları orijinal alabileceğim bir yer var mı?
Piyasada çok fazla sahte mama var çünkü.
Normalde amazon.com.tr Pazarama gibi hep kendi satıcısı olan yerlerden alıyorum da onlarda göremedim.
Akakçe'de mamayı arattığında altında yetkili satıcı yazar. Onlardan al.

Merhaba tekrardan.
Vitamin ve malt açısındanda önerdiğiniz bir marka var mı?
Bu markaların yok galiba.
Malt oranı en yüksek en iyi markalardan olan Bolovia var fakat biraz pahalı ve bazı kedilere uyuyor, bazılarına ise uymuyor. GimCat bir diğer yaygın ürün ama onun malt oranı düşük. Bolovia'da bütçe yetiyorsa ve kedinizde işe yararsa ondan devam edin derim.