Selamlar, tekrardan bir oyunsuzluğa düştüm. Neleri sevip sevmediğimi size yazayım, ortak paydamız varsa başka zaman konuya bakanlar da yararlanır.
İstediğim şeyse oyun önermeniz, herkes aynı oyunu rica ediyorum yazmasın.
Sevdiğim oyunlar:
Stardew Valley
The Walking Dead Definitive Series
Ghost of Tsushima
CP2077 (Bu türde oynadığım tek oyun)
Fallout 4
RE2 Remake
RE4 Remake
Assasin's Creed 2
Assasins's Creed Brotherhood
Dead By Daylight
TLOU P2 (P1 çokta iyi değildi, ama sevmedim de diyemem)
Deneyip de sevemediğim oyunlar:
GoW 2018
GoW Ragnarok
RDR2
Days Gone (Teması, ambiyansı güzeldi ancak beni hikayeye çekemedi.)
Metro serisi (Üç oyunu da deneyimledim, sarmadı.)
Assasin's Creed Origins
Assasins's Creed Valhalla (Teması güzel de Ubisoft HUD'ları bir türlü düzgün yapamıyor.)
Hogwarts Legacy
Alan Wake 2 (İlk oyunu deneyimlemeden girdim, başta güzeldi de oyuna adapte olamadım.)
Witcher 3 (Serinin Lore'u başta çok sardı, ancak oyun çok uzun. Yan görev yapmaktan kendimi ana görevlere veremedim, evet bu benim suçum.)
10 saat kadar deneyimledim. Karakterin hantal hareketleri, gerçekçi yapmak adına oyun zevkini öldürmeleri, gereksiz uzun olması gibi nedenlerden dolayı. Ben bir oyunda at sürerken atımın taşa takılıp düşmesini istemiyorum hocam. Kovboy teması da pek benlik değil.
Baldur's Gate 3, (eski oyun seviyorsan öneririm) Planescape Torment'ı ve DS1'i öneririm. Açıkçası, DS1'i beğenir misiniz bilmiyorum fakat sizde bir dark fantazi havası aldım. Eğer seviyorsanız Emin Çıtak'ın rehberlerine bakarak kesinlikle deneyim edin. https://www.reddit.com/r/baldursgate/?f=flair_name:"PSTEE"
Baldur's Gate 3, (eski oyun seviyorsan öneririm) planescape Torment'ı ve DS1'i öneririm. Açıkçası, DS1'i beğenir misiniz bilmiyorum fakat sizde bir Dark fantezi havası aldım. Eğer seviyorsanız emin çıtak'ın rehberlerine bakarak kesinlikle deneyim edin. https://www.reddit.com/r/baldursgate/?f=flair_name:"PSTEE"
Hocam Baldur's Gate 3 denemek istiyorum uzun zamandır, ancak kafamı tam verebilecek gibi hissetmiyorum. 3-4 ay önce Divinity: Original Sin 2 oynamıştım. Karmaşık gelmişti. Vakti gelince kesinlikle bakacağım.
Dark Souls konusuna gelirsek, zorlanmayı genel olarak seven birisi değilim. Rekabetçi ruhum var, ancak sürekli grind yap karakteri kas boss fight at yen döngüsünde gibi geliyor bana. Souls-like oyunlardan hep uzak durdum. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
AC Unity, Tomb Raider serisi, platform oyunu oynarım diyorsan Celeste, Mafia Definitive Edition 1&2, Silent Hill 2. Witcher 3'e tekrar şans vermeye değer diye düşünüyorum.
AC Unity, Tomb Raider serisi, platform oyunu oynarım diyorsan celeste, Mafia Definitive Edition 1&2, Silent Hill 2. Witcher 3'e tekrar şans vermeye değer diye düşünüyorum.
AC serisinin Odyssey ve yeni çıkan oyunları dışında hepsini oynadım. Ortalama gördüğüm oyunları yazmaya gerek duymadım.
Celeste deneyimledim, zor geldi bana açıkçası tekrar denenir mi bilemiyorum.
Mafia 1 oynadım bitirdim, 2. oyunun başından kaynaklı pek bir şey anlamadım, 2 saat oynayıp bıraktım.
DBD midwitch haritası sağ olsun, Silent Hill'den gördüğüm yerde uzaklaşıyorum.
Witcher 3'ün çoğu şeyini hatırlıyorum. Şu an başlamam, Witcher 4 gelmeden bir kez daha maratonlarım. Önerileriniz için teşekkürler.