Kaliteli televizyon yanına PlayStation almak mantıklı mı?

Hocam 120 Hz vardı öyle biliyorum. Oyun modu falan var acaba oradan mı açılıyor? Garip.

Zaten bilgisayarda da bekledigim oyunlara parayı veriyorum GoW Ragnarok falan. Spider-Man 2 cıksın onu da alacağım büyük ihtimalle. Streamosu ilk defa duydum.

Deneyeceğim teşekkürler.

Para çoksa TV yanında şık duruyor, alınabilir.

Neyin çıkmasını bekliyordunuz hocam?

Sonu dediğiniz Sony galiba. O zaman alın.

Sony özel oyunlarını.

Para çoksa TV yanında şık duruyor, alınabilir.

Para bol değil ama bulabilirim.

4K oyun açacak bilgisayar beni çok zorlar. Ekran büyük 1080P'de oyun açamam.

Hiç bilgin yoksa alma, biraz araştır bu konuları.

PlayStation konusundaysa bilgim var.

Son düzenleme:

Hocam yazılımla 120 Hz oluyor onda da kare yırtılması oluşuyor vrr desteksiz oyunlarda da kullanılamıyor.

Değer. Bence bir PS5 kap derim yakında sağlam zamlar gelebilir.

PSI yapıştır PS Pro ile daha fazla FPS alabilirsin. 37. uyarı ile anca yazabildim.

PlayStation gerçek 4K oynatmıyor ki. PC'de alacağın gerçek 2K görüntü konsoldaki sözde 4K'den daha iyi olur.

Tamam da 50 çıkınca bile 2K'da 60 verecek mi ki? 60 çıkınca anca 1080p.

Demek istediğinizi anlamadım 50 ne 60 ne?

RTX 5000 ve RTX 6000. optimizasyon yerlerde bu sıralar. RTX 4060 kullanan bir arkadaşım wukongu oynamaya devam edebilmek için mod kurmuştu. Bir de GTA'yı erken oynayabilir.

RTX 5000 ve RTX 6000. optimizasyon yerlerde bu sıralar. RTX 4060 kullanan bir arkadaşım wukongu oynamaya devam edebilmek için mod kurmuştu. Bir de GTA'yı erken oynayabilir.

4060 ile Wukong gayet rahat oynanıyor PS5 nasıl yapay FPS yükseltiyorsa PC'de de bunlar var. Bunun dışında her sene çıkan bir elin parmağını geçmeyecek oyunlar için konsol almak bence çok gereksiz. 2 hafta beklesen zaten oyuna optimizasyon yaması geliyor. Zaten Türkiye'de yaşayan birinin her çıkan AAA oyuna $60-80 para verip alacağını düşünmeyince zaten o oyunu satın alma vakti geldiğinde bütün optimizasyonu halledilmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…