10 yıllık cihazda bile MX-6 kullanırım. Bu kadar eski cihazda bile harika ötesi performans veriyor. RTX 3060 Ti ekran kartımda da kullandım FPS düşüşlerim azaldı. Hepsiburada üzerinde Teknobiyotik'ten alın derim. 8 GR versiyonu uyguna geliyor 4 GR versiyonu ile arasında 100 TL fiyat farkı var ama değer.

Ekonomik olacak diye 1 kilo mu alsin adam canim? İhtiyaci ne kadarsa o kadar alsin. 8 gram ile 32 kere repaste yaparsin.

"Gerçekten" kaliteli bir macun aranıyorsa MX-6 önermek kadar saçma bir şey yok. Kullanim alani az. Konu sahibinin kalite kriterinde belki kullanim alani yoktur ama yine de önermek saçma. İşlemci için F/P macun aranmiyor sonuçta.

Önerilen PTM7950 gayet kaliteli bir macundur. Normal termal macunlara göre de daha uzun ömürlüdür. 320 küsüre gayet alınabilir.

Paylaştığınız termal macunlar arasında en iyisi hangisi sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Masaüstü sistem için kullanacağım
5700x ve 2700x işlemci için iki sistem var.
Gerçekten soğuk tutacak kaliteli macunlar gerekiyor.

Paylaştığınız termal macunlar arasında en iyisi hangisi sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Masaüstü sistem için kullanacağım
5700x ve 2700x işlemci için iki sistem var.
Gerçekten soğuk tutacak kaliteli macunlar gerekiyor.
5700X'i stok fanla kullanıyorsanız buradaki çoğu macunu da alsanız aşırı bir şey fark etmeyecek. Kasanızın hava akışı da kötüyse yeterli olmaz yani.
Masaüstü işlemcide kullanılacak anladığım kadarıyla.
Gidipte Kryonaut'un 1 gramına 330TL verene kadar Pro V2 alırım. Aralarına aşırı bir farkta olmaz zaten.

5700X'i stok fanla kullanıyorsanız buradaki çoğu macunu da alsanız aşırı bir şey fark etmeyecek. Kasanızın hava akışı da kötüyse yeterli olmaz yani.
Masaüstü işlemcide kullanılacak anladığım kadarıyla.
Gidipte Kryonaut'un 1 gramına 330TL verene kadar Pro V2 alırım. Aralarına aşırı bir farkta olmaz zaten.
ikisinde 240mm sıvı soğutma var.