Physic
Üstün
Yeni gelen "kalp" adlı emojinin ismi çok sırıtıyor, daha yaratıcı bir isim konulabilir.
Techolay kendine bir renk belirlesin ve o renkte bir kalp gelsin bence.@Enes3078 hocam rengini değiştiremez miyiz? Şu an "beğenmedim" ile çok yakın.
Olabilir ama bu sefer de "beğen" ile yakın olmaz mı? Çok da önemli değil ama değişse iyi olur gibi.Techolay kendine bir renk belirlesin ve o renkte bir kalp gelsin bence.
Şu anlık mavi gibi duruyor.
Beğen emojisi yeşil olabilir o zaman, kırmızı yeşil falan.Olabilir ama bu sefer de "beğen" ile yakın olmaz mı? Çok da önemli değil ama değişse iyi olur gibi.
En doğrusu. Hep amacından saptı.Değerlendirmeye uygun bir öneri gelmediği ve konu amacından saptığı için öneriyi kapatıyorum.
Ben o emojinin ismine bile bakmıyorum direkt atıyorum geçiyorum. Neden bu kadar taktın ki?
Hocam muhteşem kaldırılıp sadece kalp kalabilir, "kalp" ismi çok değişik duruyor. Muhteşem ifadesinin ismi kalpte olursa daha iyi olacağını düşünmekteyim.
Bence mantıklı değil çünkü her mesaja kalp atmak mantıklı olmuyor. İki emojinin kullanım alanları çok farklı.
2 erkek arası kullanımda istemesiz "femboi" yazısı belirir![]()