muhammetscq

Çalışkan
Küçüklükten beri kamburluğum var tabii birkaç yıldır çok dahi iyi durumdayım. Eskiden tam kötüydüm.

Lakin hâlâ daha yeterli değil bu yüzden bir adet korse sipariş geçtim sizce işe yarar mı? Daha önce kendisi veyahut bir tanıdığı kullananlar yardımcı olabilir mi?

Küçüklükten beri kamburluğum var tabii birkaç yıldır çok dahi iyi durumdayım. Eskiden tam kötüydüm.

Lakin hâlâ daha yeterli değil bu yüzden bir adet korse sipariş geçtim sizce işe yarar mı? Daha önce kendisi veyahut bir tanıdığı kullananlar yardımcı olabilir mi?
Kemik erimen var mı diye kontrol ettir. Kamburluk belki buna bağlı olabilir. Aman bir şey olmaz deme. İşi garantiye al. Geçmiş olsun.

İyi Sosyaller.

İşe yarar destekleyici olarak ama kaslar tembelleşir.
Egzersiz yapman lazım. Spor salonuna gidiyorsan Erector spinea ve trapez kaslarını geliştirecek egzersizler yapmanı öneririm.
Gitmiyorsan videoya bakabilirsin;

En iyisi hem bu hareketleri yapmak, hemde kasları geliştirecek egzersiz yapmak.

Bende de var ve yüzme veya evde egzersiz yapmanız daha mantıklı olur, ben 3 yıldır yüzme yapıyorum ve ağrılarım geçmişti. Korse de işe yarar ama bence medikalciden al. Korseyi bende kullandım fakat 2 yıl sonra bırakmıştım.

2-3 tane aldım. Takmıyorum. Kamburluğa devam 😒😂. Korseler için şunu diyorlardı. Bazı videolarda. Kaslar sıkıntıya giriyormuş. Unuttum tam dedikleri şeyi. Önermeyenlerde var yani.

Uzun süreli kullanmayacağım. Hani böyle birkaç ay falan maksat bir nebze şekil alıncaya dek.

Ek olarak yakın bir zamanda genel bir kontrole gitmeyi düşünüyorum. Zaten kilo alma sorunlarım var miğdem bir süredir rahatsız ek olarak kamburluk içinde bir doktora görünürüm gitmişken.

Küçükken kamburluk sorunum yoktu ama sonradan hep kendimi kasmaya başladım falan derken ergenliğin başında daha kötüydü sonradan öyle böyle bayağı düzeltim bir şekilde.

Kamburum derken sırtım dışarıda değil sadece boyun~omuz duruşum kötü. Bir süre spora gittim lakin dediğim gibi kilo alma sorunlarım olduğu için sporun bana faydadan çok zararı dokundu bu sebepten mecburen ara vermek zorunda kaldım taki kendimi toparlayana dek.