Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Elinize sağlık hocam, özellikle 3. ve 4. fotoğraf çok iyi duruyor 
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam düğün çekimi yapıyor musunuz
.
DarthGorsoy
Bilgin
Düğün icin portre ekipmanim yok şu an ama tanıdıklar icin dış mekan çekimi yapıyorum.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Düğün icin portre ekipmanim yok şu an ama tanıdıklar icin dış mekan çekimi yapıyorum.
En yakın zamanda ekipman edinip bu işi bir düşünmelisin. Çekim gözün bir harika.
DarthGorsoy
Bilgin
En yakın zamanda ekipman edinip bu işi bir düşünmelisin. Çekim gözün bir harika.
Teşekkürler hocam bu iste fena para var. Öğrencilik hayatımda yapmayı düşünüyorum ben de.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Teşekkürler hocam bu iste fena para var. Öğrencilik hayatımda yapmayı düşünüyorum ben de.
Yakın arkadaşım profesyonel olarak yapıyor. Hem Türkiye'de hem yurt dışında çekimlere gidiyor. Geçen sene eski Seat leon arabasından BMW 520ı'ye geçiş yaptı
DarthGorsoy
Bilgin
Yakın arkadaşım profesyonel olarak yapıyor. Hem Türkiye'de hem yurt dışında çekimlere gidiyor. Geçen sene eski Seat leon arabasından BMW 520ı'ye geçiş yaptı. Gerçekten çok güzel kazancı var.
Eylül gibi ilk işi yapacağım, örnek olarak kullanırım onları o şekilde yaparım. Üniversite okuduğum icin zaman oldukça, çevrede oldukça yaparım muhtemelen.