Çözüldü "Kameranız başka bir uygulama tarafından kullanılıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Turkiye
Merhabalar, İyi Sosyaller.

Birkaç gündür laptop kameramı kullanmak istediğimde ya kameranız başka bir uygulama tarafından kullanılıyor diyor ya da fotoğraf çekmek için kamera uygulamasını açtığımda kamera hiç görünmüyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Kamera kullanım isteklerine baktığımda sadece benim tarafımdan yapılan işlemler görünüyor onun haricinde bir kullanım geçmişi yok. Ve şu an şu şekilde bir bildirim alıp duruyorum Kaspersky'den:

Kullandığım laptop: IdeaPad Gaming 3 16ARH7 - Type 82SC

Çözüm
Deneyip yazacağım hocam. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Aynı sorun maalesef devam ediyor.

Dizüstü bilgisayarımı formatladığım sırada fark ettim ki normalde herhangi bir sorun yokken Lenovo Vantage uygulamasını indirdiğimde kamerada sorun olmaya başladı. Benzer sorunu yaşayan çıkar mı -sanmam- ama gene de çözüm yolu olarak yaptığım işlem şöyle:

Aygıt Yöneticisi > Kameralar > Integrated Camera (Veya sizde nasıl geçiyorsa ismi) > Sürücü > Sürücü Güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at. > Kullanılabilir sürücüler listesinden seçmeme izin ver. > USB Video Aygıtını seçip devam edin. (Başta Integrated Camera sürücüsünü, otomatik güncellemeyi, Lenovonun sitesinden güncellemeleri kontrol etmeme rağmen hiçbiri düzeltmezken bu yöntem sorunumu çözdü.)

Deneyip yazacağım hocam. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Aynı sorun maalesef devam ediyor.

Dizüstü bilgisayarımı formatladığım sırada fark ettim ki normalde herhangi bir sorun yokken Lenovo Vantage uygulamasını indirdiğimde kamerada sorun olmaya başladı. Benzer sorunu yaşayan çıkar mı -sanmam- ama gene de çözüm yolu olarak yaptığım işlem şöyle:

Aygıt Yöneticisi > Kameralar > Integrated Camera (Veya sizde nasıl geçiyorsa ismi) > Sürücü > Sürücü Güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at. > Kullanılabilir sürücüler listesinden seçmeme izin ver. > USB Video Aygıtını seçip devam edin. (Başta Integrated Camera sürücüsünü, otomatik güncellemeyi, Lenovonun sitesinden güncellemeleri kontrol etmeme rağmen hiçbiri düzeltmezken bu yöntem sorunumu çözdü.)

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…