Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X6 Pro Türkiye'nin en iyi 3 telefonu arasında seçilmiş ayrıca S21 FE işlemcisi güç olarak A26 ile eşit oyunlarda A26 daha fazla FPS veriyormuş denen bu.

Kaynak nedir? S21 FE SD 888 işlemcisi Exynos 1580 ile neredeyse denk (A56) FPS olarak çoğu 60 FPS veriyor. X6 Pro Türkiye'nin en iyi 3 telefonu arasına giremez. Rezil yazılım, kötü malzeme kalitesi, çok ısınan telefon ve kronik şebeke sorunu var.
POCO alınmaz, almayın (F serisi hariç, duruma göre değişir)

Kaynak nedir? S21 FE SD 888 işlemcisi Exynos 1580 ile neredeyse denk (A56) FPS olarak çoğu 60 FPS veriyor. X6 Pro Türkiye'nin en iyi 3 telefonu arasına giremez. Rezil yazılım, kötü malzeme kalitesi, çok ısınan telefon ve kronik şebeke sorunu var.
POCO alınmaz, almayın (F serisi hariç, duruma göre değişir)

Ben deneyeni söylüyorum, sen dislike atıyorsun, anlamadım. S21 FE mi yoksa A16 mı diye az önce bir soru gördüm, herkes A16 demiş. En çok satan telefonlara baktım, birinci sırada X6 Pro var. Bunlar kafamı karıştırdı, sordum çünkü X6 Pro ve S21 FE arasında kaldım. İkisinden biri; başka telefon yok, ya o ya bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben deneni söylüyorum sen disslike atıyorsun anlamadım S21 FE mi A16 mı diye az önce soru gördüm herkes A16 demiş en çok satan telefonlara baktım 1.sırada X6 Pro var bunlar kafamı karıştırdı sordum çünkü ben X6 Pro ve S21 FE arasında kaldım. İkisinden biri başka telefon yok ya o ya bu.

Diyenler kim işte? S21 FE A16 ya nasıl A16 diyorlar troll musun dostum 🤣🤣🤣
Bütçe söylemedin daha. O zaman ikisinin arasında bütçeye göre giderim.
A56 al geç. POCO alma.
Ve aynı zamanda X6 Pro nerede en çok satana girdi? Gösterir misin?
Kafan karışmasın, X6 Pro sadece oyun oynayacaksan alınır. Ama sadece oyun. Ama hem oyun oynayacağım, hem sosyal medyada gezeceğim, kamerayı kullanacağım vs diyorsan a56.

Diyenler kim işte? S21 FE A16 ya nasıl A16 diyorlar troll musun dostum 🤣🤣🤣
Bütçe söylemedin daha. O zaman ikisinin arasında bütçeye göre giderim.
A56 al geç. POCO alma.
Ve aynı zamanda X6 Pro nerede en çok satana girdi? Gösterir misin?
Kafan karışmasın, X6 Pro sadece oyun oynayacaksan alınır. Ama sadece oyun. Ama hem oyun oynayacağım, hem sosyal medyada gezeceğim, kamerayı kullanacağım vs diyorsan a56.
Az önce bir sitede gördüm, S21 FE elde patlama yapabilirmiş. Aşırı ısınmadan dolayı patlama ihtimali yüksek dedi. Ayrıca ısınınca performansı A16’dan daha düşük oluyormuş, A16 çok daha iyiymiş. Bunu söyledim. X6 Pro ise işlemci olarak neredeyse Snapdragon 8 Gen 1 kadar güçlüymüş.

Az önce bir sitede gördüm, S21 FE elde patlama yapabilirmiş. Aşırı ısınmadan dolayı patlama ihtimali yüksek dedi. Ayrıca ısınınca performansı A16'dan daha düşük oluyormuş, A16 çok daha iyiymiş. Bunu söyledim. X6 Pro ise işlemci olarak neredeyse Snapdragon 8 Gen 1 kadar güçlüymüş.

Bu söyleyenler kim forumda mı epey de mi yazıldı atar mısın? Sana bir şey demiyorum o kişinin yazdığı çok saçma.
S21 FE ile ilgili patlama mevzusu olmadı, evet ısınan cihaz ama asla patlamıyor. Ayrıca performansı ısınınca A16'nın performansına düşmüyor.
A16 ise batarya ve güncellik dışında S21 FEden çok daha kötü bir cihaz.
Evet dimensity 8300 8 gen 1'den daha performanslı ama telefon olarak X6 Pro en başından beri dediğim gibi, sadece ama sadece oyun amaçlı alınır. Yani telefonda sadece oyun oynayacaksan. Ayrıca X6 Pro'da ısınıyor ve yazılımdan dolayı kısıtlanan bir telefon. Sadece işlemcisi avantajlı, onun dısında artısı yok.

Bu söyleyenler kim forumda mı epey de mi yazıldı atar mısın? Sana bir şey demiyorum o kişinin yazdığı çok saçma.
S21 FE ile ilgili patlama mevzusu olmadı, evet ısınan cihaz ama asla patlamıyor. Ayrıca performansı ısınınca A16'nın performansına düşmüyor.
A16 ise batarya ve güncellik dışında S21 FEden çok daha kötü bir cihaz.
Evet dimensity 8300 8 gen 1'den daha performanslı ama telefon olarak X6 Pro en başından beri dediğim gibi, sadece ama sadece oyun amaçlı alınır. Yani telefonda sadece oyun oynayacaksan. Ayrıca X6 Pro'da ısınıyor ve yazılımdan dolayı kısıtlanan bir telefon. Sadece işlemcisi avantajlı, onun dısında artısı yok.
Forumda ısınma kaynaklı olarak çoğu kişi A16, A26, A36 gibi A serilerine karşı hep A serisini önerdiler. Çok şaşırdım, S21 FE’de ne var acaba dedirtti bana. Neden performansını bu kadar düşürdüler? Sonuçta S serisi, dedim ama anlamadım.

Forumda ısınma kaynaklı olarak çoğu kişi A16, A26, A36 gibi A serilerine karşı hep A serisini önerdiler. Çok şaşırdım, S21 FE’de ne var acaba dedirtti bana. Neden performansını bu kadar düşürdüler? Sonuçta S serisi, dedim ama anlamadım.

S21 FE fiyatına göre kamera hariç şu an artısı yok.
Yani ne X6 Pro ne S21 FE ikisini de alma.
Şu an alabileceğin mantıklı telefon A56 olur.

S21 FE fiyatına göre kamera hariç şu an artısı yok.
Yani ne X6 Pro ne S21 FE ikisini de alma.
Şu an alabileceğin mantıklı telefon A56 olur.

Başka seçenek yok, ben oyun oynamıyorum. S21 FE, S20 FE, X6 Pro ve A34’den birini seçmem gerekiyor. Almıyorum, elinde bu modeller var ve verecek kişi hediye gibi bir şey. 4’ünden birini seçmem gerekiyor.

Başka seçenek yok, ben oyun oynamıyorum. S21 FE, S20 FE, X6 Pro ve A34’den birini seçmem gerekiyor. Almıyorum, elinde bu modeller var ve verecek kişi hediye gibi bir şey. 4’ünden birini seçmem gerekiyor.

O zaman S20 FE al hiç problemi yok Snapdragon versiyonu bulabilirsen al taş gibi cihaz.

Tamam şimdi anladım bunları neden seçmekte zorladığını. O zaman tablo yapalım. Hem senin için daha iyi olur.
-S21 FE günümüzde oyun odaklı bir telefon değil, günlük kullanımda ortalama kamerası hala iyi ve ince bir telefon.
-S20 FE günümüzde 2.elde alınacak bir telefon. Bu seçenekler arasında S21 FE daha yeni olduğundan onu almalısın.
-X6 Pro oyun oynayanlar dışında günlük kullanımda uzak durulması gereken bir telefon.
-A34 diğer seçenekler arasında tercih edilmemesi gereken bir telefon.
Senin için S21 FE yi öneririm bu seçenekler arasında. Batarya iyi değil ama diğer seçenekler arasında daha mantıklı olanı o.
Ama dersen batarya daha iyi olsun, eski olması sorun değilse S20 FE alınabilinir.
X6 Pro günlük kullanıcıya hitap etmeyen bir telefon almayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.