Bizimkilerde ekstra travego fetişi var maalesef.Şimdikiler her sene makyajlanıp önümüze koyulan klasik Travego ve Tourismo'lar. Tamam çok güzel araçlar ama böyle keşke Scania, Volvo falan derken farklı şeyler de görsek. Bir otogarda sallıyorum o an 50 otobüs varsa, 45'i Travego / Tourismo. Otobüsler artık mirror cam'a yani kamera sistemine geçiyor, MAN'ın modelleri de NEO MAN olarak dijital kokpit tasarımına falan geçti, yakında ülkede bol bol görürüz bir onları merak ediyorum onun dışında full aynı alışıklık.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Kastamonu'nun Abana - Bozkurt bölgesinde yerel firmalar hep O403 kullanırdı. 5'li yaşlarımda falan hep hatırlıyorum o kocaman merdivenler, sert koltuklar, içerideki o tek bir ekran, harıl harıl motor ve retarder... Soner Turizm ve Abana-Bozkurt Seyahat'in O403'leriyle gidip gelirdik hep. Sonra yavaş yavaş hepsi bir önceki kasa Travego'lara geçtiler.
Ben sıradan bir insanım ve O403 romantizmi yapmaya geldim çünkü sıradanım. Herkesin olması gerektiği gibi, sade ve O403.
Herkes sever O403'leri
Forumdaki tek otobüs seven kişi ben değilmişim...Kastamonu'nun Abana - Bozkurt bölgesinde yerel firmalar hep O403 kullanırdı. 5'li yaşlarımda falan hep hatırlıyorum o kocaman merdivenler, sert koltuklar, içerideki o tek bir ekran, harıl harıl motor ve retarder... Soner Turizm ve Abana-Bozkurt Seyahat'in O403'leriyle gidip gelirdik hep. Sonra yavaş yavaş hepsi bir önceki kasa Travego'lara geçtiler.
Eki Görüntüle 191652
Eki Görüntüle 191653
Herkes sever O403'leri.
@DarthGorsoy Bir gün beraber bir otobüs rehberi hazırlayabiliriz.
DarthGorsoy
Bilgin
@DarthGorsoy Bir gün beraber bir otobüs rehberi hazırlayabiliriz.![]()
İyi fikir, üşenmezsem bir ara yaparım (üşenirim)
Ben de üşenirim. Neyse düşüncesi yeter diyelim o zaman. Belki de yaparız.İyi fikir, üşenmezsem bir ara yaparım (üşenirim).
DarthGorsoy
Bilgin
Ben de üşenirim. Neyse düşüncesi yeter diyelim o zaman. Belki de yaparız.![]()
Daha bugün HVT'nin Ankara, Bolu, Gerede, Düzce, Sakarya modunu satın aldım 360 TL'ye, Istanbul eklenecekti 1.3 sürümünde onu ön sipariş ettim, böyle bir şey yok ya adamlar deli manyak yapmışlar üstelik 1/2 ölçek. Taktım direksiyonu, otogarlara uğrayarak Ankara-Sakarya arası 4 saatte falan gittim. Paralı bir grafik modu da almıştım, sıkıldıkça açıp sürüyorum 2024 kasa Travego.
Adamlar modun kralını yapıyor. Şu taşınma işlerim bitsin, ilk işim bilgisayarı kurup mod almak olacak.Daha bugün HVT'nin Ankara, Bolu, Gerede, Düzce, Sakarya modunu satın aldım 360 TL'ye, Istanbul eklenecekti 1.3 sürümünde onu ön sipariş ettim, böyle bir şey yok ya adamlar deli manyak yapmışlar üstelik 1/2 ölçek. Taktım direksiyonu, otogarlara uğrayarak Ankara-Sakarya arası 4 saatte falan gittim. Paralı bir grafik modu da almıştım, sıkıldıkça açıp sürüyorum 2024 kasa Travego.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-