5707

Başarılı
Makaleler
4
Kamu kurumu Wi-Fi ağı ile VPN kullanmak legal mi? VPN derken teknik olarak Adguard bir VPN. Üniversitelerin hastanelerin Wi-Fi ağlarına bağlı iken VPN kullanılabilir mi?
Edit dediğim şey vpnin çalışması değil yasal düzeydeki durumu.

Son düzenleme:
Kamu kurumu Wi-Fi ağı ile VPN kullanmak legal mi? VPN derken teknik olarak Adguard bir VPN. Üniversitelerin hastanelerin Wi-Fi ağlarına bağlı iken VPN kullanılabilir mi?
Kütüphaneye gittiğimde bilgisayarım WARP'ı otomatik olarak açıyor. Bu tam bir VPN olmasa da teknik olarak ağ bağlantısını etkiliyor. Şimdiye kadar bu durumla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

Kamu kurumu Wi-Fi ağı ile VPN kullanmak legal mi? VPN derken teknik olarak AdGuard bir VPN. Üniversitelerin hastanelerin Wi-Fi ağlarına bağlı iken VPN kullanılabilir mi?
Edit dediğim şey VPN'in çalışması değil yasal düzeydeki durumu.

Olmaz. Benim babam da kamu gözetimi kurumunda çalışıyor, ben her gittiğimde çoğu siteye girmediği için kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmıyor, hatta kullandığımı da nerede ise herkes biliyor.

Kötü amaçlı kullanmadığın sürece sorun yaratmaz. Takip ediliyor o wifileri kullananların nereye girdiği.
Cihazın gözükür yani.
AdGuard reklam engelleyici zaten yerelde çalışıyor ama çalışma prensibi yüzünden VPN algılanıyor. Amaç engelli sitelere girmek değil. Teşekkür ederim.