Kamu kurumu ağına VPN ile bağlanmak legal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
  • Etiketler Etiketler
    kamu vpn wifi

5707

Başarılı
Makaleler
4
Kamu kurumu Wi-Fi ağı ile VPN kullanmak legal mi? VPN derken teknik olarak Adguard bir VPN. Üniversitelerin hastanelerin Wi-Fi ağlarına bağlı iken VPN kullanılabilir mi?
Edit dediğim şey vpnin çalışması değil yasal düzeydeki durumu.

Son düzenleme:
Denemedim ama oluyordur halka açık kaç kişi nelere giriyordur.

Kamu kurumu Wi-Fi ağı ile VPN kullanmak legal mi? VPN derken teknik olarak Adguard bir VPN. Üniversitelerin hastanelerin Wi-Fi ağlarına bağlı iken VPN kullanılabilir mi?
Kütüphaneye gittiğimde bilgisayarım WARP'ı otomatik olarak açıyor. Bu tam bir VPN olmasa da teknik olarak ağ bağlantısını etkiliyor. Şimdiye kadar bu durumla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

Olmaz. Benim babam da kamu gözetimi kurumunda çalışıyor, ben her gittiğimde çoğu siteye girmediği için kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmıyor, hatta kullandığımı da nerede ise herkes biliyor.

Sanırım okul WiFisine bağlanmak için soruyorsan sorun olmaz.

Okul değil üniversite. Rektorlük wifi ile öğrencinin bağlandığı aynı mı bilmiyorum
Kötü amaçlı kullanmadığın sürece sorun yaratmaz. Takip ediliyor o wifileri kullananların nereye girdiği.
Cihazın gözükür yani.

Kötü amaçlı kullanmadığın sürece sorun yaratmaz. Takip ediliyor o wifileri kullananların nereye girdiği.
Cihazın gözükür yani.
AdGuard reklam engelleyici zaten yerelde çalışıyor ama çalışma prensibi yüzünden VPN algılanıyor. Amaç engelli sitelere girmek değil. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…