• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kan tahlili sonucunu görmek için veli gerekir mi?

Bugün kan verdik. Doktor, pazartesi çıkar o gün gelin, dedi. Randevu aldık ama velilerim meşgul olacak. Ben tek gitsem kabul ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ederler sanırım. e-Nabız uygulamasından da gözükmesi lazım. Kontrol edin. Ben genelde öyle yapıyorum. PDF dosyasını olarak indirip ChatGPT'ye atıp kontrol edip değerlendirmesini isteyebilirsiniz.

ChatGPT bu konuda gercekten muthis, 20 tane MR goruntusu attim nerede problem oldugunu doktorun dedikleriyle 1'e 1 tutturdu. Saglik konusunda cok ilerlemis.

E-devlet üzerinde referans aralık dışındaki değerler kırmızı olarak işaretleniyor. ChatGPT'ye de atarsanız kontrol etmiş olursunuz.
Eğer bir sıkıntı varsa doktora gidersiniz tekrar.

Velisiz gidince de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü muayene yapılmayacak.

Yapay zekaya sağlık için soru sormak henüz bence çok erken.
Yok be. Pubmed gibi güncel makalelerin olduğu resmi kaynaklardan araştırma yapıp ona göre cevap veriyor. Doktorlar da zaten bu kaynaklara göre muayne ediyor insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…