Emir 99 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.054 50 dakika önce #1 Herhalde dünyanın en saçma mekânlarından birileridir. "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Gibi saçma isimler veriyorlar, yanlarında da ek olarak: "Siyah Göl" "Ölü Köpekler Gölü" "Koca Kalça Gölü" Hakaret içeren sözcükler de var ancak kurallar gereği buraya yazamıyorum maalesef. Ne düşünüyorsunuz?
Herhalde dünyanın en saçma mekânlarından birileridir. "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Gibi saçma isimler veriyorlar, yanlarında da ek olarak: "Siyah Göl" "Ölü Köpekler Gölü" "Koca Kalça Gölü" Hakaret içeren sözcükler de var ancak kurallar gereği buraya yazamıyorum maalesef. Ne düşünüyorsunuz?
Shock Blast 51 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 540 Beğeniler 300 48 dakika önce #2 Emir dedi: Herhalde dünyanın en saçma mekânlarından birileridir. "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Gibi saçma isimler veriyorlar, yanlarında da ek olarak: "Siyah Göl" "Ölü Köpekler Gölü" "Koca Kalça Gölü" Hakaret içeren sözcükler de var ancak kurallar gereği buraya yazamıyorum maalesef. Ne düşünüyorsunuz? Eki Görüntüle 277825 Genişletmek için tıkla... Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi?
Emir dedi: Herhalde dünyanın en saçma mekânlarından birileridir. "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Gibi saçma isimler veriyorlar, yanlarında da ek olarak: "Siyah Göl" "Ölü Köpekler Gölü" "Koca Kalça Gölü" Hakaret içeren sözcükler de var ancak kurallar gereği buraya yazamıyorum maalesef. Ne düşünüyorsunuz? Eki Görüntüle 277825 Genişletmek için tıkla... Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi?
SHERLOCKED 99 Bilgin Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.852 Çözümler 5 Beğeniler 2.556 47 dakika önce #3 Böyle konularda birine söylenince hakaret sayılabilecek sözcükler yazılabilmeli bence. Çocuk değiliz sonuçta. En azından sansürlü şekilde. Göller hakkındaysa: espri bulamadım. Bayağı ilginçler. Keşke birine isim verebilsem. Shock Blast dedi: Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla göl olduğu için artık düşünmüyorlar.
Böyle konularda birine söylenince hakaret sayılabilecek sözcükler yazılabilmeli bence. Çocuk değiliz sonuçta. En azından sansürlü şekilde. Göller hakkındaysa: espri bulamadım. Bayağı ilginçler. Keşke birine isim verebilsem. Shock Blast dedi: Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla göl olduğu için artık düşünmüyorlar.
W WebSmith 36 Yetkin Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 1.019 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 578 46 dakika önce #4 Görselde iki tane göl ismi var sadece.
Livo 29 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.768 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.189 Yer Asphodel 45 dakika önce #5 Big Ass Lake favorim.
Telefonunu Çıkra 99 Bilgin Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.929 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.406 44 dakika önce #6 Admin çok kafa biriymiş bunu düşünüyorum
Isenea Dieur Has 99 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.914 Çözümler 12 Beğeniler 2.829 Yer Miami, Florida 43 dakika önce #7 Bizim isimlere benziyor, bizden daha basit isim koyanı ilk defa görüyorum. Harbiden saygımı kazandı.
KS KS Emir 99 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.054 40 dakika önce #8 Shock Blast dedi: Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi? Genişletmek için tıkla... SHERLOCKED dedi: Çok fazla göl olduğu için artık düşünmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı bu aslında. Tamam evet, çok fazla göl hatta göllerin içerisindeki adaların içerisinde bile göl var. Ama yani... Saçma be abim. Isenea Dieur Has dedi: Bizim isimlere benziyor, bizden daha basit isim koyanı ilk defa görüyorum. Harbiden saygımı kazandı. Genişletmek için tıkla... Bir tık evet aslında, o açıdan bakınca haklısın, Van Gölü veya Tuz Gölü çok basit isimler ama bir şeyi çağrıştırıyorlar sonuçta. "Başka Bir Göl" mesela yani, çok bir anlamı yok gibi.
Shock Blast dedi: Çocuğun tekine mi koydurtmuşlar ismi? Genişletmek için tıkla... SHERLOCKED dedi: Çok fazla göl olduğu için artık düşünmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı bu aslında. Tamam evet, çok fazla göl hatta göllerin içerisindeki adaların içerisinde bile göl var. Ama yani... Saçma be abim. Isenea Dieur Has dedi: Bizim isimlere benziyor, bizden daha basit isim koyanı ilk defa görüyorum. Harbiden saygımı kazandı. Genişletmek için tıkla... Bir tık evet aslında, o açıdan bakınca haklısın, Van Gölü veya Tuz Gölü çok basit isimler ama bir şeyi çağrıştırıyorlar sonuçta. "Başka Bir Göl" mesela yani, çok bir anlamı yok gibi.
Hermione Jean Granger 37 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.749 Makaleler 6 Çözümler 31 Beğeniler 6.117 40 dakika önce #9 "Just a lake" beklerdim.
ZCPS21 99 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.591 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.863 40 dakika önce #10 Fat ass lake varsa, favorim.