Isenea Dieur Has 99 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.914 Çözümler 12 Beğeniler 2.829 Yer Miami, Florida 49 dakika önce #11 Emir dedi: Bir tık evet aslında, o açıdan bakınca haklısın, Van Gölü veya Tuz Gölü çok basit isimler ama bir şeyi çağrıştırıyorlar sonuçta. "Başka Bir Göl" mesela yani, çok bir anlamı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Diyorum ya bizden daha basit isimler koyanı ilk defa görüyorum . Şaşırdım yani, bizim gibi düz bakıyorlar heralde.
Emir dedi: Bir tık evet aslında, o açıdan bakınca haklısın, Van Gölü veya Tuz Gölü çok basit isimler ama bir şeyi çağrıştırıyorlar sonuçta. "Başka Bir Göl" mesela yani, çok bir anlamı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Diyorum ya bizden daha basit isimler koyanı ilk defa görüyorum . Şaşırdım yani, bizim gibi düz bakıyorlar heralde.
KS KS Emir 99 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.054 47 dakika önce #12 Hermione Jean Granger dedi: "Just a lake" beklerdim. Genişletmek için tıkla... Az önce buldum: Tokatlamalık bir göl daha. Yem için:
Hermione Jean Granger dedi: "Just a lake" beklerdim. Genişletmek için tıkla... Az önce buldum: Tokatlamalık bir göl daha. Yem için:
W WebSmith 36 Yetkin Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 1.019 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 578 46 dakika önce #13 Haritada gezdikçe başka cevherler çıkmaya devam ediyor.
KS KS Emir 99 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.054 44 dakika önce #14 Bu arada göller gerçekten var. Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl Abi sen ne alaka ya:
Bu arada göller gerçekten var. Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. maps.app.goo.gl Abi sen ne alaka ya:
Hermione Jean Granger 37 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.749 Makaleler 6 Çözümler 31 Beğeniler 6.117 43 dakika önce #15 Emir dedi: Abi sen ne alaka ya: Eki Görüntüle 277838 Genişletmek için tıkla... Tam da bunu atmaya geldim sen atmissin. Araya Burak girmis.
Emir dedi: Abi sen ne alaka ya: Eki Görüntüle 277838 Genişletmek için tıkla... Tam da bunu atmaya geldim sen atmissin. Araya Burak girmis.
Captain Skriniar 99 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.319 Çözümler 1 Beğeniler 862 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 41 dakika önce #16 Gayet yaratıcı bence. Emir dedi: "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Genişletmek için tıkla... Yeni Parti. Yepisyeni Parti. Yepyeni Parti. Hermione Jean Granger dedi: Burak girmis. Genişletmek için tıkla... İsmail Eagle yapalım onu hemen.
Gayet yaratıcı bence. Emir dedi: "Bir Göl" "Başka Bir Göl" "Başka Bir Göl Daha" Genişletmek için tıkla... Yeni Parti. Yepisyeni Parti. Yepyeni Parti. Hermione Jean Granger dedi: Burak girmis. Genişletmek için tıkla... İsmail Eagle yapalım onu hemen.
KS KS Emir 99 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.054 40 dakika önce #17 Captain Skriniar dedi: İsmail Eagle yapalım onu hemen. Genişletmek için tıkla... Google'a raporluyorum hemen. Yapmalıyız bunu.
Captain Skriniar dedi: İsmail Eagle yapalım onu hemen. Genişletmek için tıkla... Google'a raporluyorum hemen. Yapmalıyız bunu.
DeadlyMania7 99 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.348 Çözümler 38 Beğeniler 6.523 Yer Cehennemin dibi 24 dakika önce #18 Olması gereken yetki kullanımı. 15 milyar farklı gölün adını KPSS'de sorma ihtimalleri var. Böyle bir isimlendirme kullansak, sınav çok kolaylaşır.
Olması gereken yetki kullanımı. 15 milyar farklı gölün adını KPSS'de sorma ihtimalleri var. Böyle bir isimlendirme kullansak, sınav çok kolaylaşır.
Joseph Joestar 4 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 535 Beğeniler 232 Yer New York,Joestar Malikanesi 17 dakika önce #19 Eğer Low ass Lake varsa favorim olur. Joseph Joestar dedi: Eğer Low ass Lake varsa favorim olur. Genişletmek için tıkla... Favori lake.
Eğer Low ass Lake varsa favorim olur. Joseph Joestar dedi: Eğer Low ass Lake varsa favorim olur. Genişletmek için tıkla... Favori lake.