Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 64
Shitpost içerikleri YouTube'da tutmaz. Shorts kitlesi genellikle 4-10 yaş çocuklar. Daha ilgi çekici yapay zeka videoları veya Türkçe dublajlı MrBeast kesitleri paylaşın.
Shitpost içerikleri YouTube'da tutmaz. Shorts kitlesi genellikle 4-10 yaş çocuklar. Daha ilgi çekici yapay zeka videoları veya Türkçe dublajlı MrBeast kesitleri paylaşın.
Hocam özgün olmak istiyorum amacım 4 yaşındaki çocuklara hitap etmek değil zaten 13-14 kitleye hitap etmek istiyorum bence ogeflex veya aircent tarzında yapsam kötü olmaz aslında düzgün bir bilgisayarım ve mikrofonum olsa Minecraft çocuk Shorts videoları üretirdim.
- Makaleler
- 64
Ya genelde dediğim yaştaki çocuklar kullanıyor YouTube Shorts'u. O yüzden genelde en çok o videolar izleniyor.Hocam özgün olmak istiyorum amacım 4 yaşındaki çocuklara hitap etmek değil zaten 13-14 kitleye hitap etmek istiyorum bence ogeflex veya aircent tarzında yapsam kötü olmaz aslında düzgün bir bilgisayarım ve mikrofonum olsa Minecraft çocuk Shorts videoları üretirdim.
Ya genelde dediğim yaştaki çocuklar kullanıyor YouTube Shorts'u. O yüzden genelde en çok o videolar izleniyor.
Hocam vallahi ekipmanım olsa yaparım ben daha çok böyle Minecraft Roblox çocuk videoları düşünüyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Shitpost ve hood irony devri bitti.
Reend
Başarılı
Benim bizzat shitpost derlemesi yaptığım bir kanalım var. Instagram harici tutmuyor shitpost içerikleri. Tutsa bile çok leş bi kitleniz olur.Merhaba, bir shitpost veya komik editler paylaşan bir kanal açmayı düşünüyorum. Husamviyuviyu, OgeFlex veya Aircent tarzında videolar üretmek istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşte şöyle yap şu taktiği yap gibi.
Minecraft videoları çekin.Merhaba, bir shitpost veya komik editler paylaşan bir kanal açmayı düşünüyorum. Husamviyuviyu, OgeFlex veya Aircent tarzında videolar üretmek istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşte şöyle yap şu taktiği yap gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-