20951

Başarılı
320 aboneli bir kanalım var. İsmi bazı diğer kanallara benziyor; bu yüzden bazen beni o kanallar zannediyorlar. İsmimi, adım ve soyadımın geçtiği ama modern bir isim yapacağım. Bununla ilgili toplulukta ve Shorts’ta “isim değişti” diye haber vereceğim. Çoğunlukla Minecraft çekiyorum; bu yüzden Shorts veya Keşfet’ten kitle geliyor (bazıları küçük). Çok arama yapılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
320 aboneli bir kanalım var. İsmi bazı diğer kanallara benziyor; bu yüzden bazen beni o kanallar zannediyorlar. İsmimi, adım ve soyadımın geçtiği ama modern bir isim yapacağım. Bununla ilgili toplulukta ve Shorts'ta “isim değişti” diye haber vereceğim. Çoğunlukla Minecraft çekiyorum; bu yüzden Shorts veya keşfet'ten kitle geliyor (bazıları küçük). Çok arama yapılmıyor.

İsim değişti diye sakın video yapma ekstra olarak ismin ne olacak?

Anladığım kadarıyla yaşın küçük dostum bu tarz platformlarda adını soyadını ve yüzünü paylaşmanı önermem bir takma isim bul + yüzünü gösterme algoritmanı çok bozmaz _- gibi şeylerin kullanımına dikkat et ve her kelime başı büyük harfle başla örnek "Abdulrezzak_Ve_Maynkıraft_Kanalı" boşluk yerine alt çizgi kullan (kanal ismi çok havalı ama değil mi 😎)

Anladığım kadarıyla yaşın küçük dostum bu tarz platformlarda adını soyadını ve yüzünü paylaşmanı önermem bir takma isim bul + yüzünü gösterme algoritmanı çok bozmaz _- gibi şeylerin kullanımına dikkat et ve her kelime başı büyük harfle başla örnek "abdulrezzak_ve_maynkıraft_kanalı" boşluk yerine alt çizgi kullan (kanal ismi çok havalı ama değil mi 😎)

Yaşım çok büyük sayılmaz. 13 yaşındayım. Sesim çocuk değil de ergen gibi çıkıyor, yüzümü de göstermiyorum. Videolar da aşırı veletçe değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz inanmayın bana :)

Yaşım çok büyük sayılmaz. 13 yaşındayım. Sesim çocuk değil de ergen gibi çıkıyor, yüzümü de göstermiyorum. Videolar da aşırı veletçe değil.

İyiymiş dostum aynı yaştayız devam et yaparsın ama bence Minecraft'tan vazgeç bir süre sonra tıkanıp kalıyorsun.

Siz inanmayın bana :)

İyiymiş dostum aynı yaştayız devam et yaparsın ama bence Minecraft'tan vazgeç bir süre sonra.

Sadece Minecraft değil bazen farklı oyunlar ama %80 Minecraft. Minecraft çekersemde smp serisi çekçez arkadaşlarımla onun dışında minigame serileri veya modlu Minecraft. Ama populer olan şeyler.