Rantçıların cebini doldurmak için... Fay hatlarına yük bindirip deprem tetikletme projesi... Zaten deprem olmadan çöken balçık zeminli yapılar var, deprem minimum 7 olunca arama kurtarmaya bile giremeyecekleri ortama hazır olun...

Bunu vaktinde Bülent Ecevit de düşünmüştü. Sonra çalışmalar sonucu bu planı askıya almıştı.

Tamam böyle bir planınız var diyelim, o zaman oraya Monako gibi bir şey isterim. En azından şatafatlı bir şey olsun ama dümdüz binaları dikiyorlar rezalet bir planlama. 1-2 ay oldu sanırım Kanal İstanbul bölgesinde yapılan binaların çirkinliği hakkında konu açmıştım. Bir amaç vardıysa bile klasik fail state.

Tamam böyle bir planınız var diyelim, o zaman oraya Monako gibi bir şey isterim. En azından şatafatlı bir şey olsun ama dümdüz binaları dikiyorlar rezalet bir planlama. 1-2 ay oldu sanırım Kanal İstanbul bölgesinde yapılan binaların çirkinliği hakkında konu açmıştım. Bir amaç vardıysa bile klasik fail state.
Seni bilmem ama benim ne o güzergahta arsam ne de inşası bittiğinde ev alacak param var. Birileri rant sağlayacak diye ben niye çevremden oluyorum?