NeonCircuit

Uzman
Merhaba.

YouTube'da film sahnelerini paylaştığım Shorts kanalım var. Yüklediğim Shorts'lar o gün 30.000-40.000 izleniyor. Hatta 1 gün sonra 200.000, 300.000 gibi arttığı da oluyor. Ama böyle izlenmelere rağmen gelen abone sayıları normal mi, yoksa gerçekten bir gariplik mi var?

Kanalım: Altın Perde Film.

IMG_3528.webp

IMG_3529.webp

IMG_3530.webp

IMG_3531.webp

IMG_3532.webp

IMG_3533.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

YouTube'da film sahnelerini paylaştığım Shorts kanalım var. Yüklediğim Shorts'lar o gün 30.000-40.000 izleniyor. Hatta 1 gün sonra 200.000, 300.000 gibi arttığı da oluyor. Ama böyle izlenmelere rağmen gelen abone sayıları normal mi, yoksa gerçekten bir gariplik mi var?

Bence trafikligi kontrol edin para kazanma açık ise hesabınız devre dışı kalabilir veya geçici olarak IP ban yiyebilirsiniz Google tarafından tek YouTube değil bazıları bot basıyor sahibi olmasa bile.

Merhaba.

Aaa sen misin o? Ben birkaç kez denk geldim sana. Başarılar dostum. Para kazanman açık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Shorts paylaşan bir kanala pek abone olası gelmiyor insanın. O yüzden abone sayının fazla yükselmemesi normal bence.

Shorts paylaşan bir kanala pek abone olası gelmiyor insanın. O yüzden abone sayının fazla yükselmemesi normal bence.
Evet doğru söylüyorsunuz. Ancak film sektöründe telif sorunu olduğundan, uzun videolar paylaşamıyorum. Şirketlerden izni nasıl alacağımı bilemiyorum. Sanırım büyüdükçe olacak.

Anaaa sen misin o ? Ben birkaç kez denk geldim sana. Başarılar dostum. Para kazanman açık mı ?
Çok sağolun hocam. Allah Allah, hiç aklıma gelmezdi bir takipçimle karşılaşacağım. 😂 Hayır daha açılmadı. 7 Mn izlenmem var ama, gecikmeli yükleniyor sisteme izlenmeler.

Bence trafikligi kontrol edin para kazanma açık ise hesabınız devre dışı kalabilir veya geçici olarak IP ban yiyebilirsiniz Google tarafından tek YouTube değil bazıları bot basıyor sahibi olmasa bile.
Trafiği nasıl kontrol edeceğim? Trafik derken yani?

Evet doğru söylüyorsunuz. Ancak film sektöründe telif sorunu olduğundan, uzun videolar paylaşamıyorum. Şirketlerden izni nasıl alacağımı bilemiyorum. Sanırım büyüdükçe olacak.

Çok sağ olun hocam. Allah Allah, hiç aklıma gelmezdi bir takipçimle karşılaşacağım. 😂 hayır daha açılmadı. 7 mn izlenmem var ama, gecikmeli yükleniyor sisteme izlenmeler.

Trafiği nasıl kontrol edeceğim? Trafik derken yani?

Para kazanma açıksa AdSense üzerinden trafik kontrolü oluyor yani spam olmaması için.

Para kazanma açıksa AdSense üzerinden trafik kontrolü oluyor yani spam olmaması için.
Teşekkürler. Yok ya bot veya spam atıldığını düşünmüyorum. Kanalı bir düzene aldım diyebilirim. Yorumlar olsun, paylaşımlarımı olsun kurallara dikkat ederekten yapıyorum.

Ya hocam bir de şöyle bir şey var, 90 gün de Shorts videolarından 8 Mn izlenme almışım. Ama bu gelir kısmına neden yansımıyor birden anlamıyorum. Yavaş yavaş oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3534.webp
    IMG_3534.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3535.webp
    IMG_3535.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3536.webp
    IMG_3536.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Teşekkürler. Yok ya bot veya spam atıldığını düşünmüyorum. Kanalı bir düzene aldım diyebilirim. Yorumlar olsun, paylaşımlarımı olsun kurallara dikkat ederekten yapıyorum.

Ya hocam bir de şöyle bir şey var, 90 gün de Shorts videolarından 8 mn izlenme almışım. Ama bu gelir kısmına neden yansımıyor birden anlamıyorum. Yavaş yavaş oluyor.

Pek anlamadığım konular.

Merhaba.

Bayağı iyi.

Short videolar takipçi kazanmak içindir; para kazanmak için ise ayrıca uzun videolarınızın olması çok iyi olur. Tabii ki telif sorununuz olduğunu belirttiğiniz gibi, short içerikleri yalnızca tüketmeyi seven bir kitleyle ve diğer kanalı sadece keyfine göre izleyen bir kitleyle bağdaştırırsam, bu durumun bu sebeple normal olduğunu düşünüyorum.