RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, bizim geçen sene sınıftaki en zeki (öyle böyle zeki değil, tüm dersler 90+, denemeler 400+ hep.) Benim de giresim var bu sene. Ama herkes zor diyor ve gerçekten zor. Bizim geçen sene giren 3 kişi kazanamadı. Matematik hocamla konuştum ve benim matematik batık seviyede, acayip batık. 4 gün sonra kayıtlar bitiyor, hocam izin verirse girmeli miyim? Martta olacak sınav ve sizce marta kadar geliştirebilir miyim matematiği? Amacım kazanmak değil, sadece kendimi test etmek. 7.sınıfım bilginize.

Son düzenleme:
Yani ilk senenden fazla sey beklemeni onermem ancak bu sene bir gormus olur, ertesi sene tekrar calismis bir sekilde girersen bir seyler kazanma ihtimalin var.
Ancak kanguru sorularinin LGS ile gram alakasi yok, bilgine.

Yani ilk senenden fazla sey beklemeni onermem ancak bu sene bir gormus olur, ertesi sene tekrar calismis bir sekilde girersen bir seyler kazanma ihtimalin var.
Ancak kanguru sorularinin LGS ile gram alakasi yok, bilgine.
Bu sene ilk kanguru denemem hocam. Dediğim gibi amacım kendimi test etmek. Seneye girmeyeceğim LGS var.

Bu ortaokulda olan sınava ben de girmiştim. Hatta katılım belgesi bile vardı bir yerde.
Sınıf öğretmenim benimle bu konularda bayağı ilgiliydi ben de kendimi test etmek için girdim ama barajı geçemedim.
Bu arada Kanguru'nun sınavlarını MEB sınavları ile alakası yok. Konular ile de alakası yok.
Zeka tabanlı farklı sorular soruyorlar.

Bu ortaokulda olan sınava ben de girmiştim. Hatta katılım belgesi bile vardı bir yerde.
Sınıf öğretmenim benimle bu konularda bayağı ilgiliydi ben de kendimi test etmek için girdim ama barajı geçemedim.
Bu arada Kanguru'nun sınavlarını MEB sınavları ile alakası yok. Konular ile de alakası yok.
Zeka tabanlı farklı sorular soruyorlar.
Bende 7.sınıfım ve girmek gibi bir hedefim var tam puan 150 herhalde. Zaten anlatıtğım matematikçi sınıf öğretmeni bizim o yapıyor oda ilgili baya. Ben zaten dediğim gibi kendimi test etmek 70 puan alsam iyi. Evet hocam MEB ile alakası yokmuş zeka tabanlı soruyorlarmış. Eğer girersem zaten 28 marta kadar 1 saat okul dersleri, 1,5 saat matematik, oyun oynama, yazılım yapma, kitap okuma gibi bir plan yapıcam.