Kanka diyen bir kıza karşı şansınızı dener miydiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 642
Hocam çok aradayım ya duyguma da yenik düşmek istemiyorum.
Ergenlekte normal böyle şeyler, hormonlardan ötürü ufak bir muhabbetin olunca çiftleşmek istiyorsun, iki arada bir derede kalacaksan teklifini yap aradan çıksın, dilin var mıyorsa karşı tarafın yakın arkadaşlarının ağzını yokla.

Hocam yakın arkadaşı bir tane var beni hiç sevmez o kavga muhabbetlerinden ufak bir kıvılcım versem bile hemen yetiştirir.

Bir kız ufak bir sohbet muhabbet ediyor diye hemcinslerim neden kendini kaptırıyor? Yıllarca bunu düşünüyorum la.

Bir kız ufak bir sohbet muhabbet ediyor diye hemcinslerim neden kendini kaptırıyor? Yıllarca bunu düşünüyorum la.

Hocam şahsım adına bu kızı zaten beğeniyordum ben ama bize bakmaz diye çok takmıyordum son zamanlarda oldu böyle şey.

O zaman kaynak koduna yöneleceksin, yapacak bir şey yok.

Hocam red olacak büyuk ihtimal ama olsun en azından aksiyon olur biraz

Hocam şahsım adına bu kızı zaten beğeniyordum ben ama bize bakmaz diye çok takmıyordum son zamanlarda oldu böyle şey.

Hocam red olacak büyuk ihtimal ama olsun en azından aksiyon olur biraz
"Aksiyon olur" dediğin olay, hayatının belli bir döneminde sana psikolojik olarak zorluk yaşatacak bir olaya dönüşecektir, dikkat et. Varsa bir olacağı ilk adımı o atsın. En azından onu savcılığa verecek değilsin.

Kültür olarak ve yetiştirilme tarzımız böyle.
Sokakta yürürken karşı cinse bir güzel söz söyle ve alacağın tepkiyi bir düşün.
Toplum olarak erkek ve kadın diye o kadar çok ayrıştırıldık ki ne zaman bir araya gelsek altında önemli bir neden arıyoruz.
Hal böyle olunca aradaki iletişim iyice kesiliyor.

Hocam hiç öyle bir kız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…