Sadece_Emir
Uzman
Arkadaşlar, 7 aydır konuştuğum bir kız var. Daha önce ona açılmıştım ama beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Açılalı 4 ay oldu sayılır. Ama o zamandan beridir konuşmaya devam ediyoruz. Arkadaşça.
Ama ben hala ona karşı bir şeyler hissediyorum. Bu konu hakkında yakın zamanda da söyledi, bizden asla olamaz dedi. Birbirimize ne kadar sırrımız, pisliğimiz varsa anlattık hani. Ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Benim kalbim de uslanmaz tabii, hala sevmeye devam ediyorum olmayacağını bilsem de.
İşte 7 ay oldu konuşuyoruz. Bana crush'larından bahsediyor, bahsettikçe içime daraltı geliyor. Yok birisi Instagram'ını istemiş bugün, yok birisi hikayesine alev atmış. Bana bunları söyledikçe içime bir şey saplanıyor resmen. Aşırı derecede kıskanıyorum. Ama maalesef elimden bir şey gelmiyor.
Bana sadece 3-4 tane yakın arkadaşı olduğunu, benim de bunlardan ilki olduğumu söyledi. Hatta tek erkek olduğumu. Ancak arkada başka erkeklerle yazıştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Her neyse, bütün gün akşama kadar yazışıyoruz. Beni sevdiğini söylüyor, ben de onu sevdiğimi söylüyorum sürekli.
Ama bugün ara verme kararı aldım. 2 ay sonra YKS var. Çalışmam gerekiyor ve dikkatimi çok dağıtıyor. Bunu ona söyledim ve tamam dedi, biraz kırgınca. Ama bilmiyor ki aklımdan asla çıkmıyor. Her gece fotoğraflarına bakıp, bana aldığı hediyeye sarılıp ağlıyorum. Her dakika stalklıyorum. Privine biri eklenince acaba kim diye gün boyu düşünüyorum. Çünkü aşırı fazla erkek arkadaşı var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ama sevgilisi olmadığım için bir şey de diyemiyorum.
Öyle işte. Nasıl takıntı yapmadan sadece arkadaşımmış gibi davranabilirim? Şu an çok dardayım. Her gece ağlamaktan bıktım.
Yaşadığın durum kısaca şu.
Oradan sadece uzaklaş gerekirse sınıf okul değiştir ama orada bulunma çok acısını çekeceksin o kadar acı çekeceğime ve geleceğine berbat edeceğine fotoğraflarını sil ve açığa falan geç tüm geleceğini yok edeceğine sadece 1.5 ayını falan feda etmiş olursun.