2 yıl önce annem kursa giderken bir kadınla tanışmış, arkadaş olmuşlar ama bu sene çok yakın olmuşlar; yakın oldukları gibi ikiz çocuğu da var mış kadının. Çocuklarıyla geçen hafta pazar günü tanışma imkanı buldum, kıza aşık oldum diyemem ama hoşlanmıyorum da diyemem. Pazar günü numarasını aldım falan, ilk gece aileler eve dağıldıktan sonra gece 10.30'dan 12'ye kadar aralıksız konuştuk. Çok da ilgiliydi esasında, hiç kanka lafı geçmiyordu ama ertesi gün konuşmalarımız azaldı ve her mesajına kanka getirmeyi eksik etmiyor, genelde de ben yazıyorum. İlk gün bu kadar ilgiliyken ne oldu da bu kadar ilgi düştü anlamadım. Hatta konuşurken kitap okumayı sevdiğini söylediğinde ben de pek sevmiyorum falan filan derken dedim sen bu işlerden anlıyorsun, vakit ayırabilirsen kitap bakalım dedim; kitap olayı tamamen kolpa bu arada, kitap okumayı sevmiyorum, mevzu kızla ilgili bir buluşma olsun. Kız ilk gece konuşurken kabul etti, sonralarında kızlarla iftara gidecekmiş diye ekti, şu an ise hiç konuşmuyoruz. Ben böyle boş durursam da bu ilişki hiç olmadan bitecek, ne yapmam gerek?