Kızla ne bileyim kahve filan için; bunlar senin elinde, tamamen aktivite odaklı takılacaksın kızla. Aynı şeyleri ben de birkaç kez yaşadım, zamanla oluyor zaten. Kızla arkadaş olmaya devam ettikçe o kendisi isterse sana sulanır, baştan belli ediyorlar zaten. Bu durumlar şans ve kısmet işi; efendi bir kızsa biraz daha zor bu durumlar fakat arkadaşlığını devam ettir. Sonuçta aklı başında insanlarsınız. Kız salak ise ve olgun değilse pek sürdürmeni önermem, öyle arkadaş kalabilirsin, sorun çıkartır ileride sana.
Kahve içmek için sanki daha fazla konuşma lazım; annemler durmadan onların evine gidiyor, kızın annesiyle kanka. Evlerine gidip kendimi sık sık göstersem, yüz yüze konuşsak daha da işe yarar mı?

Kahve içmek için sanki daha fazla konuşma lazım, annemler durmadan onların evine gidiyor, kızın annesiyle kanka. Evlerine gidip kendimi sık sık göstersem yüz yüze konuşsak daha da işe yarar mı?

Yarar tabii belki aşk meşk döner ne bilirsin, tabii fazla da o kadar açık sözlü olma doğru anı bekle kıza o gözle bakıyosan ve o da o gözle bakıyorsa sana, döner bir şeyler işte. Adın filan çıkmasın sorun olur.

Flört etmeyi ihmal etme en önemlisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarar tabii belki aşk meşk döner ne bilirsin, tabii fazla da o kadar açık sözlü olma doğru anı bekle kıza o gözle bakıyosan ve o da o gözle bakıyorsa sana, döner bir şeyler işte. Adın filan çıkmasın sorun olur.

Flört etmeyi ihmal etme en önemlisi.
Valla onun ne gözle baktığını bilmiyorum ama tek bildiğim şey bana mesafeli olduğu. Bu mesafeyi kırmam lazım, nasıl olacak bir fikrim yok.

Vallahi onun ne gözle baktığını bilmiyorum ama tek bildiğim şey bana mesafeli olduğu. Bu mesafeyi kırmam lazım, nasıl olacak bir fikrim yok.

Hiçbir şey imkansız değildir bro. Ben stajda birisiyle aşk meşk yaşayacak durumuna gelebildiysem tabii ilerletmedim kariyerime leke sürülür taciz, tecavüz gibi vs, sana hiçbir şey olmaz. Sen gereğini yap öyle zamanla gelişirsin. İsteksiz bir kızın isteğini getirmen Türkiye gibi bir ülkede zordur.

Hem zordur diyorsunuz hem de sen yine kıza alttan alttan yürü diyorsun nasıl olacak?

Kısmet kardeşim ve şans doğru anı yakalacaksın, hormonları yüksekse belli ederler ona göre devam et hep buluş kızla vs.

Bunu bir anda yapman zor, Türkiye'de yaşıyorsun yatarı filan çok bu durumlara dikkat etmelisin bu yüzden ilk arkadaşlık sonra bunlar.

2 yıl önce annem kursa giderken bir kadınla tanışmış, arkadaş olmuşlar ama bu sene çok yakın olmuşlar; yakın oldukları gibi ikiz çocuğu da var mış kadının. Çocuklarıyla geçen hafta pazar günü tanışma imkanı buldum, kıza aşık oldum diyemem ama hoşlanmıyorum da diyemem. Pazar günü numarasını aldım falan, ilk gece aileler eve dağıldıktan sonra gece 10.30'dan 12'ye kadar aralıksız konuştuk. Çok da ilgiliydi esasında, hiç kanka lafı geçmiyordu ama ertesi gün konuşmalarımız azaldı ve her mesajına kanka getirmeyi eksik etmiyor, genelde de ben yazıyorum. İlk gün bu kadar ilgiliyken ne oldu da bu kadar ilgi düştü anlamadım. Hatta konuşurken kitap okumayı sevdiğini söylediğinde ben de pek sevmiyorum falan filan derken dedim sen bu işlerden anlıyorsun, vakit ayırabilirsen kitap bakalım dedim; kitap olayı tamamen kolpa bu arada, kitap okumayı sevmiyorum, mevzu kızla ilgili bir buluşma olsun. Kız ilk gece konuşurken kabul etti, sonralarında kızlarla iftara gidecekmiş diye ekti, şu an ise hiç konuşmuyoruz. Ben böyle boş durursam da bu ilişki hiç olmadan bitecek, ne yapmam gerek?

Sen çoktan Friendzone'a alınmışsın kızla muhabbeti kesme ama her gün de yazma. Kitap okumayı seviyormuş, sen kitap okumayı sevmiyorsun okur-yazar kişilerin YT'den videolarını izle onlar kitap okumayı sevmeyen kişiler için içeriği anlatıyorlar. Örnek vermek gerekirse bugün İran-İsrail-ABD savaşında İran rejimini kuran kişinin başa geçişini anlattılar, anlatan kişiler de makalelerden kitaplardan bu veriyi ediniyor illa kendini geliştirmen veya bilgi edinmen için kitap okumaya gerek yok. O kız seninle olan ilk konuşmasından sonra bakış açısını değiştirmiş ilk başlarda arkadaş niyeti ile bakmıyorsa da şu an öyle bakıyor.
Ben senin yerinde olsam kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirir arada da sohbet muhabbet olsun diye yazarım hoşlantın aşka dönüşmesin ben 1 seneye yakın birisi ile neredeyse her gün konuşuyordum bir gün dahi kanka diye hitap etmedi bunun sebebi; senin duruşuna göre karşı tarafın tutumunun değişmesi.
Son kısma değinecek olursak kız seninle buluşmak istemiyor bence niyeti yoksa hiç uğraşma, istemiyorsa kendini yorduğuna değmez. Ben olsam o ikiz kardeşlerden ikisiyle birlikte muhabbet kurar uzun vadede hangisi ılımlı bakıyorsa onunla buluşma ayarlamaya çalışırdım gönlü olmayan birinin peşinde koşmaya gerek yok. Filipinli, Polonya'lı, İtalyan, alman ve Türk kızları ile konuştum ne kadar hoşlandığını belli edersen, ne kadar ilgi verirsen senin o kız ile ilişki yaşama ihtimalin o kadar da azalıyor Türk kızı ilgi geldikçe senin ilginden faydalanıyor yurt dışındakiler de en küçük yavşamada (bunu argo olarak kullanmak zorundayım başka şekilde ifade edemiyorum kusura bakmayın) karşı taraftan uzaklaşıyor yani kendin ol biraz umursamaz ve öz güvenli ol kız zaten senden hoşlanıyorsa gerisi gelir ama o hoşlantıyı aşka kesinlikle çevirme.

Kızın arkadaşları seni beğenmemiş.

Zorla güzellik olmaz. Bence bir süre yazma. Kız ilk buluşmada samimi davrandı demişsin, ya bir anda fikri değişti ya da hızlı davranmak istemiyor ağırdan alıyor. Sana karşı fikrinin değiştiğini de sanmıyorum. Yanlış bir şey yapmamışsın anlattığın kadarıyla.

Buluşmaya davet ederek zaten niyetini belli etmişsin, bundan sonra zorlarsan ancak egosunu tatmin edersin. Sana yazmasını bekle derim, yazmazsa da yapacak bir şey yok.

Hangi ağırdan almak isteyen insan kanka der.
Friendzone'a sokmuş ya da ona çabalıyor.

Sen çoktan Friendzone'a alınmışsın kızla muhabbeti kesme ama her gün de yazma. Kitap okumayı seviyormuş, sen kitap okumayı sevmiyorsun okur-yazar kişilerin YT'den videolarını izle onlar kitap okumayı sevmeyen kişiler için içeriği anlatıyorlar. Örnek vermek gerekirse bugün İran-İsrail-ABD savaşında İran rejimini kuran kişinin başa geçişini anlattılar, anlatan kişiler de makalelerden kitaplardan bu veriyi ediniyor illa kendini geliştirmen veya bilgi edinmen için kitap okumaya gerek yok. O kız seninle olan ilk konuşmasından sonra bakış açısını değiştirmiş ilk başlarda arkadaş niyeti ile bakmıyorsa da şu an öyle bakıyor.
Ben senin yerinde olsam kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirir arada da sohbet muhabbet olsun diye yazarım hoşlantın aşka dönüşmesin ben 1 seneye yakın birisi ile neredeyse her gün konuşuyordum bir gün dahi kanka diye hitap etmedi bunun sebebi; senin duruşuna göre karşı tarafın tutumunun değişmesi.
Son kısma değinecek olursak kız seninle buluşmak istemiyor bence niyeti yoksa hiç uğraşma, istemiyorsa kendini yorduğuna değmez. Ben olsam o ikiz kardeşlerden ikisiyle birlikte muhabbet kurar uzun vadede hangisi ılımlı bakıyorsa onunla buluşma ayarlamaya çalışırdım gönlü olmayan birinin peşinde koşmaya gerek yok. Filipinli, Polonya'lı, İtalyan, alman ve Türk kızları ile konuştum ne kadar hoşlandığını belli edersen, ne kadar ilgi verirsen senin o kız ile ilişki yaşama ihtimalin o kadar da azalıyor Türk kızı ilgi geldikçe senin ilginden faydalanıyor yurt dışındakiler de en küçük yavşamada (bunu argo olarak kullanmak zorundayım başka şekilde ifade edemiyorum kusura bakmayın) karşı taraftan uzaklaşıyor yani kendin ol biraz umursamaz ve öz güvenli ol kız zaten senden hoşlanıyorsa gerisi gelir ama o hoşlantıyı aşka kesinlikle çevirme.

Eski incellerden misin?

Bence sen yazma. Er ya da geç yazacak zaten, bir şey olur canı sıkılır yine yazar bir şekilde. Sen yazarsan sıkılır, çaba yok aksiyon yok ne yapsın seni. Heyecan arıyor millet. Bırak çok ilgi gösterme cepte görmesin. Kanka demesinin de birçok sebebi olabilir, ya kendi mesafe koymak istedi ya da senin yakınlaştığını düşünmüştür bilemeyiz. Yazmaya devam edip sıkarsan daha kötü olabilir ve kendin yorulursun. Çabanın karşılığını alamayınca 20 yıllık aşığa dönüyorsun sanki. Sırf emeklerinin karşılığını almak için bile sevebiliyorsun ya da inat ediyorsun. Emin ol verdiğin ilginin çabanın karşılığını alamamak, onunla konuşmamaktan daha çok üzer seni. Şu durumda bıraksan belki aklına bile gelmez ama emek versen uzun bir süreç olsa aklından çıkmaz. Senin yazasın bile gelmiyormuş zaten, ortada aşk falan yok yani çok bir şey kaybetmezsin. En kötü baktın yazmadın yazmadı, yine evine gidince sohbet edersin bir ihtimal konuşmaya bile başlarsınız. Şahsen benim oldu, konuşmayı kestim fakat yüz yüze hiçbir şey olmamış gibi sohbet ettik. Kimse de yadırgamadı, bir değil çünkü her gün mesajlaşmak ile yüz yüze 2 saat sohbet etmek.

ben olsam o ikiz kardeşlerden ikisiyle birlikte muhabbet kurar uzun vadede hangisi ılımlı bakıyorsa onunla buluşma ayarlamaya çalışırdım gönlü olmayan birinin peşinde koşmaya gerek yok.

Bu nasıl bir fikir Allah aşkına. Bu kadar şuursuz biriyle düzgün birinin işi olmaz. Harbiden @shiedae3'nın dediği gibi incel misin, adam sevdim diyor sen gelmiş ikisine de zarf atarım diyorsun. Böyle bir şeyi anca senin gibi sevgisiz, kadınları obje olarak gören birisi yapar.

@deiinzz, bence de yazmak yerine gördüğünde bir problem yokmuş gibi samimi davran.
Sen yazmaya devam edersen kanka olursunuz ama şu an tam kanka değilsiniz kız yeterince kanka algısıyla sohbet etmediği için onda da oturmamıştır tam olarak.
Bu yüzden kendin durup dururken yazma ama kız yazarken normal konuş.

Ve sanalda kanka demek kolaydır yan yana gelince biraz çapkınlık becerin varsa kızın ağzına kankanın k si gelmez.