@deiinzz, bence de yazmak yerine gördüğünde bir problem yokmuş gibi samimi davran.
Sen yazmaya devam edersen kanka olursunuz ama şu an tam kanka değilsiniz kız yeterince kanka algısıyla sohbet etmediği için onda da oturmamıştır tam olarak.
Bu yüzden kendin durup dururken yazma ama kız yazarken normal konuş.

Ve sanalda kanka demek kolaydır yan yana gelince biraz çapkınlık becerin varsa kızın ağzına kankanın k si gelmez.

Yazmayıp ama görünce hiçbir şey olmamış gibi samimi davranmak, karşı tarafta merak uyandırıyor gerçekten. Mesajlaşarak yarım yamalak konuşacağına, haftada bir yüz yüze 2 saat sohbet et çok daha faydalı o boş mesajlardan. Zaten kızda elektrik varsa sen de az yetenekliysen, o kadar yüz yüze görüşmenin ardından illaki yazacaktır. Tabii yazmayadabilir, biz boş yapıyoruzdur ve kızın başka sevdiği de olabilir. Her şey olabilir kısacası. Yüz yüze görüşmeye odaklan, mesaj atma, atıyorsan da hep atma cepte görünme ve sıkma. Daha ortada hiçbir şey yokken mesaj atıp peşinden koşulmaz. Baktın yüz yüze iyisiniz, ara sıra yine mesaj atarsın yoklarsın. Baktın yine mi bu her şeye rağmen o ilk mesajı atmıyor. İllallah edip hiç yazmazsın artık. Ama bence kızı daha fazla tanımaya çalış, daha ailesini bilmiyoruz arkadaşlarını bilmiyoruz ne yapar ne eder bilmiyoruz. Bu tarz durumlarda aileler de sorun olabiliyor kız her ne kadar söylemese de.

Herkes yazmış sağ olun arkadaşlar, kıza şu an da adım gelmediği sürece yazmayı düşünmüyorum. Friendzone'ye almaya çalıştığı belli. Salona başlayacağım, vücudumu fitleştirdikten sonra bakalım ne değişecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu bence vücudun değil çok yüksek ihtimal arkadaşlarının ağzına bakıyor yani onların pek ilgisini çekmediğin için yüksek ihtimalle o da "ben neden hoşlanıyorum" diye düşünmüştür.
Bundan kurtulmanın en basit yoluda dediğimiz gibi yüz yüze konuşma fırsatları eve gitmeden önce randevuyu yüz yüze ayarlamak vs.

Kitap bakma mevzusunu eğer yüz yüze planlasaydınız ve yakın zamana olsaydı çoktan buluşmuştunuz.

Unutma kızların fikirleri minimum %30 arkadaşlarından şekillenir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu bence vücudun değil çok yüksek ihtimal arkadaşlarının ağzına bakıyor yani onların pek ilgisini çekmediğin için yüksek ihtimalle o da "ben neden hoşlanıyorum" diye düşünmüştür.
Bundan kurtulmanın en basit yoluda dediğimiz gibi yüz yüze konuşma fırsatları eve gitmeden önce randevuyu yüz yüze ayarlamak vs.

Kitap bakma mevzusunu eğer yüz yüze planlasaydınız ve yakın zamana olsaydı çoktan buluşmuştunuz.

Unutma kızların fikirleri minimum %30 arkadaşlarından şekillenir.

Ben de vücut ile hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum. Zaten şöyle dışarı çıkıp çiftlere baksan bile anlarsın konunun tip veya vücut olmadığını. Konuyu kendine ve vücuduna bağlamak hem üzücü hem saçma. Kimse bunu kendine yapmamalı. Hadi diyelim çok kaslı oldun senle çıkıyor artık, kaslarınla mı çıkıyor yoksa seninle mi? Dediğin gibi kızlarda bu durum çok var, başkalarının fikirlerini aşırı önemsiyorlar. Erkekler gibi umursamaz değiller o konuda.

@deiinzz, ben kas mevzusuna çok girmek istemedim arkadaşın spor hevesi kırılmasın diye.
Senin etkilemeyi planladığın kız kitlesi beyni gün boyu kaydırmaktan bulanmış kızlar.
Aklı başında bir kızla konuşursan ya da öyle birisine adım atarsan bunların bir önemi olmadığını, asıl önemin gereken ilgiyi ve sadakati vermek olduğunu anlayacaksın.

@deiinzz, ben kas mevzusuna çok girmek istemedim arkadaşın spor hevesi kırılmasın diye.
Senin etkilemeyi planladığın kız kitlesi beyni gün boyu kaydırmaktan bulanmış kızlar.
Aklı başında bir kızla konuşursan ya da öyle birisine adım atarsan bunların bir önemi olmadığını, asıl önemin gereken ilgiyi ve sadakati vermek olduğunu anlayacaksın.

Sırf kız için yapacaksa kırılsın yapacak bir şey yok. Ben gerçekçi konuşuyorum sadece, sporu kendisi ve ilerideki hayatı için yapsın. Kıytırık iki üç kız için spora mı başlanır. Kendisi ileride tanışacağı kızlar için yapsa bu bile bir şeydir, saygı duyulası bir şey. Fakat kız seni istemiyor, sen kaslı olunca isteyecek ve bunun için yapıyorsun. Bunu geçeceksin işte. İfade cezam var ondan atamıyorum bu arada atmıyorum değil.

Bence sen yazma. Er ya da geç yazacak zaten, bir şey olur canı sıkılır yine yazar bir şekilde. Sen yazarsan sıkılır, çaba yok aksiyon yok ne yapsın seni. Heyecan arıyor millet. Bırak çok ilgi gösterme cepte görmesin. Kanka demesinin de birçok sebebi olabilir, ya kendi mesafe koymak istedi ya da senin yakınlaştığını düşünmüştür bilemeyiz. Yazmaya devam edip sıkarsan daha kötü olabilir ve kendin yorulursun. Çabanın karşılığını alamayınca 20 yıllık aşığa dönüyorsun sanki. Sırf emeklerinin karşılığını almak için bile sevebiliyorsun ya da inat ediyorsun. Emin ol verdiğin ilginin çabanın karşılığını alamamak, onunla konuşmamaktan daha çok üzer seni. Şu durumda bıraksan belki aklına bile gelmez ama emek versen uzun bir süreç olsa aklından çıkmaz. Senin yazasın bile gelmiyormuş zaten, ortada aşk falan yok yani çok bir şey kaybetmezsin. En kötü baktın yazmadın yazmadı, yine evine gidince sohbet edersin bir ihtimal konuşmaya bile başlarsınız. Şahsen benim oldu, konuşmayı kestim fakat yüz yüze hiçbir şey olmamış gibi sohbet ettik. Kimse de yadırgamadı, bir değil çünkü her gün mesajlaşmak ile yüz yüze 2 saat sohbet etmek.

Bu nasıl bir fikir Allah aşkına. Bu kadar şuursuz biriyle düzgün birinin işi olmaz. Harbiden @shiedae3'nın dediği gibi incel misin, adam sevdim diyor sen gelmiş ikisine de zarf atarım diyorsun. Böyle bir şeyi anca senin gibi sevgisiz, kadınları obje olarak gören birisi yapar.

Benim söylediğim şey mantık üzerine kurulu bir şey çıkıp da ikisine birden zarf atmaktan bahsetmiyorum ikisine birden ilgi göstermekten de bahsetmiyorum orada anlattıklarımın içinden cımbız ile çekip almanıza gerek yoktu adam sevdim dememiş hoşlantım var demiş ben de ileride daha kötü olmaması için aşık olma demişim çıkıp iki kardeşe de yürü demiyorum kimseye bağlanma diyorum. Asıl sorun, ortada adamakıllı bir şey yokken bir kıza bağlanmak. Bu kız çocuğu çoktan Friendzone'a almış çocuk o kızın peşinden koştuğu müddetçe sadece kendini yormuş olacak ne gerek var? Burada olaylara sırf hoşlantı ve sevgi olarak bakmamak gerek uzun vadede kim ılımlı bakarsa onunla buluşurumdan kastım çıkıp hoşlandığı kızın ikizi ile sevgili olmak değil olay zaten oradan patlak veriyor kızlar her zaman, kendi aralarında konuştukları erkeklerin muhabbetini çeviriyor eğer kız ile muhabbet kuramıyorsan kızın çevresinden birisi ile muhabbet kuracaksın(sonraki günlerde kızın çocuğu ekmesinden birileri ile istişare ettiği gerçeğini göz önünde bulunduruyoruz), çıkıp kardeşini kendine aşık et demiyorum. Bizim milletimizde bir sorun var karşı cins ile olan her iletişimde sonunda bir şey yaşanacak gözü ile bakılıyor anladığım kadarıyla siz de benim yazdıklarımdan bunu çıkarmışsınız ama karşı tarafın ılımlı bakması demek size olan bakış açısını normal tutması demek buradan kast ettiğim şey yine söylediğim gibi ikizini kendine aşık etmek falan değil onun bakış açısını değiştirmek çünkü hoşlandığı kızın en yakınındaki kişinin dikkatini olumlu yönde çekerse hoşlandığı kızı da etkiler zaten en başta konuştuğu kişinin kız kardeşinden bahsediyoruz neden çocuğa ilgi beslemeye başlasın sonuçta ilk kiminle konuştuğunu biliyor. Yani akıl oyunu gibi bir şey bugün buradakiler benim eksik ve çok detaylandırmadan yazmış olduğum şeylerden ötürü beni incel zannedebilir ama ben gerçek hayatta sizin çevrenizden birini ılımlı yönde etkiledikten sonra sizin bana karşı olumsuz bir düşünceye sahip olmanız için sadece ön yargılı olmanız gerekir sosyal mühendislik gibi düşünebilirsiniz.
Olayın arka yüzüne bakmıyorsunuz bu kız kendi kendine tavır almış gibi düşünüyor olabilirsiniz arka planda kızı birileri etkilemese kız bu kadar erken, konuşmaktan vazgeçip daha konuşmaya başladıktan bir süre sonra kanka ayağı çekmez çevresinden birileri kızı etkiliyor bu bahsettiğim şey karşı tarafın bakış açısını olumlu yönde değiştirmektir. Siz hiç mi bir kadın ile veya onun çevresinden biri ile insan gibi konuşmadınız, aldatıldığını sevgilisinin arkadaşlarından öğrenen kaç tane insan var haberiniz var mı?
Kız ile buluşmak kafede oturup flörtleşmek değil, onunla konuşmak ona ilgi duyduğunun zannedilmesi demek de değil olay zaten çocuğa olan bakış açısının olumsuzlaşması amaç o bakış açısını değiştirmek bu saatten sonra istediği kadar yazsın. Kız, çocuk kendisine az da yazsa çok da yazsa bakış açısını değiştirmeyecek.
Ek olarak da incel ne demek bilmem gidip de art niyet ile bir kadına yazmam ve onları obje olarak görmem. Kızların ikisine de zarf at demedim ve tanımadığınız insanları sevgisiz, kadınları obje olarak gören biri olarak nitelendirmeniz de doğru değil siz beni tanımıyorsunuz burada benim bahsettiğim şey bakış açısını değiştirmektir birilerini aşk ve sevgi anlamında etkilemek değil. Ha belki ılımlı'nın kelime anlamını bilmiyor olabilirsiniz buraya bırakayım;
"Hiçbir şeyde, hiçbir biçimde aşırılığa kaçmayan, istekleri, tutkuları, davranışları ölçülü olan (kimse)."
Yani kişiyi kendine aşık ettiğin zaman veya onunla flört ettiğin zaman bakış açısı yukarıdaki gibi olmaz asıl vermiş olduğum cevabı yukarıdaki satır olarak kabul edebilirsiniz en baştaki yazdığım paragraf size doğru gelmeyebilir herkeste her şey zaten olduğu gibi kabul edilebilir değil herkesin fikirleri ve doğruları farklı ama, benim" ılımlı bakılması" ve "kızın ikizi ile buluşulması/konuşulması" sözlerimden iki kişiyi de zarflama anlamını çıkarmanız çok tuhaf çünkü istatistiksel ve mantıksal olarak bu dediğiniz zaten imkansız.

Herkes yazmış sağ olun arkadaşlar, kıza şu an da adım gelmediği sürece yazmayı düşünmüyorum. Friendzone'ye almaya çalıştığı belli. Salona başlayacağım, vücudumu fitleştirdikten sonra bakalım ne değişecek.

Dış görünüş biriyle ilişki kurmanın anahtarı değil, nasıl bir erkekle tanışırken böyle şeyleri kafana takmıyorsan kızlarla da takma, devamı geliyorsa açılırsın zaten bam diye kıza atlamanın manası yok. Elimden kaçırıcam hissine kapılırsan 2 türlü de gitme ihtimali var bırak akışına.

Ortak nokta bulamamıştır, beğenmemiştir herkesin kriterleri var zorlamaya çalışma, eline bir şey geçmeyecek.

Dış görünüş biriyle ilişki kurmanın anahtarı değil, nasıl bir erkekle tanışırken böyle şeyleri kafana takmıyorsan kızlarla da takma, devamı geliyorsa açılırsın zaten bam diye kıza atlamanın manası yok. Elimden kaçırıcam hissine kapılırsan 2 türlü de gitme ihtimali var bırak akışına.

Ortak nokta bulamamıştır, beğenmemiştir herkesin kriterleri var zorlamaya çalışma, eline bir şey geçmeyecek.

Ben dış görünüşe bakıyorum, iki üç yiyişme sonrası bitecek bir ilişki için kafayı yormaya gerek yok, ilk önce hayatınızı kurtarın.

Konunun üzerinden yaklaşık 1 ay geçti çok detaya girmeyeceğim. Kız mesajlarıma sürekli geç cevap veriyordu geç cevap vermekten kastım 1-2 saat değil bildiğiniz ertesi gün yanıt veriyordu bazen 2 günü de buluyordu. Bu sebeple bakmayınca bende mesajları siliyordum, sildiğim zamanda "neden siliyorsun?" diye sorduğunda bunu kendine sormalısın dedim diye. Ben mesajlara geç bakıyorum zaten diyip engelledi. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok engelleyen kızın peşinden de koşacak değilim ama gidip annesine burda x kişisi diyeceğim x kişisinin ismi annem. Annesine "X'in oğlunu engellesem X bana darılır mı?" diye sormuş annemde durumu öğrenince bana sardı en sonunda annem beni haklı buldu. Annem annesiyle hala arkadaş ama bu saatten sonra ne onların evine giderim ne de onlar bizim eve geldiğinde ben evde bulunurum.

Birde manitası var mış, madem manitan vardı niye bu kadar başka yol gösteriyorsun diye sormazlar mı adama? Sevgilisine acıdım.